Αλόννησος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Αλόννησος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Βόλο για Αλόννησο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σκόπελο για Αλόννησο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σκιάθο για Αλόννησο

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για την Αλόννησο μπορείτε να βρείτε εύκολα και απλά στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways και ANES Ferries προσφέρουν ένα τετράωρο ακτοπλοϊκό ταξίδι για Αλόννησο. Η Aegean Flying Dolphins κάνει το ταξίδι μέσα σε τρεις ώρες. Από τα κοντινά νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου, το ταξίδι προς την Αλόννησο διαρκεί 2,5 ώρες με συμβατικό πλοίο και περίπου 1 ώρα και 35 λεπτά με ταχύπλοο. Υπάρχουν επίσης ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Αλόννησο από το Μαντούδι της Ευβοίας μόνο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Αλόννησο

  • Δρομολόγια πλοίων από Βόλο για Αλόννησο: Τουλάχιστον 2-3 πλοία αναχωρούν από το Βόλο προς την Αλόννησο κάθε μέρα στην περίοδο αιχμής. Το ταξίδι με το πλοίο από το Βόλο προς την Αλόννησο διαρκεί 4,5-5 ώρες. Το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη από Βόλο προς Αλόννησο ξεκινά από 42.
  • Δρομολόγια πλοίων από Σκόπελο για Αλόννησο: Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με πλοίο μεταξύ Σκοπέλου και Αλοννήσου όλο το χρόνο. Το ταξίδι με το πλοίο από τη Σκόπελο προς την Αλόννησο διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι περίπου 12€ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 22,70€
  • Δρομολόγια πλοίων από Σκιάθο για Αλόννησο: Στην περίοδο αιχμής, υπάρχουν τουλάχιστον καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις για αυτό το δρομολόγιο από τις εταιρείες Aegean Flying Dolphins και Seajets με ιπτάμενα δελφίνια. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1,5 - 2 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται από 19€ ως 23€.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.


Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αλόννησο;

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.