Αντικύθηρα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Αντικύθηρα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κύθηρα - Αντικύθηρα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Γύθειο - Αντικύθηρα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κίσσαμος - Αντικύθηρα
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά προς Αντικύθηρα

Τα δρομολόγια πλοίων προς τα Αντικύθηρα μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την περίοδο και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την διαδρομή. Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια πλοίων και τις διαθεσιμότητες μπορείτε να ενημερωθείτε στην πλατφόρμα booktickets!

  • Δρομολόγια πλοίων Κύθηρα - Αντικύθηρα: Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Seajets και Porfirousa εκτελούν το δρομολόγιο από τα Κύθηρα προς τα Αντικύθηρα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι περίπου 7.50€. Τα πλοία εξυπηρετούν επιβάτες και οχήματα. Η διάρκεια του ταξιδιού από τα Κύθηρα προς τα Αντικύθηρα είναι περίπου 2 ώρες.
  • Δρομολόγια πλοίων Γύθειο - Αντικύθηρα: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets πραγματοποιεί το δρομολόγιο από το Γύθειο στα Αντικύθηρα. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα. Η διάρκεια του ταξιδιού από το Γύθειο προς τα Αντικύθηρα είναι περίπου 4 ώρες και 20 λεπτά.
  • Δρομολόγια πλοίων Κίσσαμος -Αντικύθηρα: Τα δρομολόγια των πλοίων από το Κίσσαμο στην Κρήτη προς τα Αντικύθηρα εξυπηρετούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με 2 αναχωρήσεις την εβδομάδα. H διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά και το κόστος του εισιτηρίου είναι 9€ και για αυτοκίνητο είναι 38€.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αντικύθηρα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.