Ιθάκη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Ιθάκη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πάτρα - Ιθάκη
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κεφαλονιά (Σάμη) - Ιθάκη
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κεφαλονιά (Πόρος) - Ιθάκη
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Ιθάκη

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα, Κυλλήνη, Κεφαλονιά για Ιθάκη με όλες τις εκπτώσεις και τις φθηνότερες τιμές εισιτηρίων μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου.

Τα πλοία που μεταφέρουν επιβάτες και οχήματα προς την Ιθάκη αναχωρούν από τρία λιμάνια: την Πάτρα, την Κυλλήνη και την Κεφαλονιά. Υπάρχουν καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, προσφέροντας συνδέσεις από την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κεφαλονιά προς την Ιθάκη.

  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα προς Ιθάκη: Yπάρχει καθημερινά ένα πλοίο της ακτοπλοϊκής εταιρείας Levante Ferries που πραγματοποιεί το δρομολόγιο από την Πάτρα για την Ιθάκη (λιμάνι Πισαετού). Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από την Πάτρα προς την Ιθάκη είναι περίπου 3,5 ώρες. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 15,4€ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 52,90€.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κεφαλονιά (Σάμη) προς Ιθάκη: Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, υπάρχουν τουλάχιστον 2 καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ του λιμανιού της Σάμης στην Κεφαλονιά και του λιμανιού του Πισαετού στην Ιθάκη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από την Κεφαλονιά προς την Ιθάκη είναι περίπου 30 λεπτά, και το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται από 3€ έως 5€, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου και τις παροχές που προσφέρονται. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου κυμαίνεται από 12€ ως 20€.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κεφαλονιά (Πόρος) προς Ιθάκη: Καθημερινά ένα πλοίο της ακτοπλοϊκής εταιρείας Levante Ferries πραγματοποιεί το δρομολόγιο από τον Πόρο της Κεφαλονιάς για την Ιθάκη (λιμάνι Πισαετού). Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 50 λεπτά και το κόστος του εισιτηρίου είναι 10€.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιθάκη;

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για τα δρομολόγια, τις ώρες αναχώρησης και τις τιμές των εισιτηρίων στο booktickets πριν το ταξίδι σας, καθώς οι πληροφορίες αυτές μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές.