Κεφαλονιά: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κεφαλονιά: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κυλλήνη - Πόρος Κεφαλονιάς
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πάτρα - Σάμη Κεφαλονιάς
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Κεφαλονιά

Εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα και Κυλλήνη για Κεφαλονιά στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δρομολόγια πλοίων για Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά συνδέεται με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω πλοίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Levante Ferries. Τα λιμάνια της Κυλλήνης και της Πάτρας συνδέονται με την Κεφαλονιά με καθημερινά δρομολόγια. Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις με την Κεφαλονιά περιλαμβάνει τα ακόλουθα δρομολόγια:

  • Δρομολόγια πλοίων Κυλλήνη - Πόρος Κεφαλονιάς: Αυτή η διαδρομή εξυπηρετείται συχνά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και το ταξίδι διαρκεί περίπου 1,5 ώρα. Το κόστος των εισιτηρίων επιβατών είναι 13,95€. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 45€.
  • Δρομολόγια πλοίων Πάτρα - Σάμη Κεφαλονιάς: Η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάτρας και Σάμης είναι διαθέσιμη καθημερινά και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 3,5 ώρες και το κόστος των εισιτηρίων επιβατών είναι 15,4€ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 52,90€.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Κεφαλονιά;

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για την Κεφαλονιά γρήγορα και οικονομικά online στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!