Οινούσσες: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Οινούσσες: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιά - Οινούσσες
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Καβάλα - Οινούσσες
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Χίο - Οινούσσες
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Οινούσσες

Στις Οινούσσες υπάρχουν διάφορες επιλογές για να ταξιδέψετε από διάφορες τοποθεσίες. Στο νησί μπορείτε να φτάσετε είτε απευθείας από το λιμάνι του Πειραιά είτε από το λιμάνι της Καβάλας.

  • Δρομολόγιο πλοίου από Πειραιά για Οινούσσες: Το δρομολόγιο Πειραιάς - Οινούσσες εκτελείται 2-3 φορές την εβδομάδα και διαρκεί περίπου από 9 έως 12 ώρες. Το δρομολόγιο αυτό εκτελείτε με μόνο μία στάση στα Ψαρά.
  • Δρομολόγιο πλοίου από Καβάλα για Οινούσσες: Από τη Καβάλα για Οινούσσες υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο την εβδομάδα και η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 10 ώρες.
  • Δρομολόγιο από Χίο για Οινούσσες: Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια για τις Οινούσσες από το λιμάνι της Χίου, το οποίο είναι μία ώρα μακριά από το νησί. Τόσο η μετάβαση όσο και η επιστροφή από Οινούσσες προς Χίο είναι εύκολη καθώς τα πλοία αναχωρούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το δρομολόγιο Οινούσσες προς Χίο εκτελείται από την Blue Star Ferries. Εισιτήρια για το δρομολόγιο αυτό είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα. Η διάρκεια του ταξιδιού από Οινούσσες προς Χίο είναι 30λ.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Οινούσσες;

Κάντε την κράτησή σας για το ταξίδι σας προς και από τις Οινούσσες με το πλοίο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού μας συστήματος. Μέσω του συστήματος κρατήσεών εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τις Οινούσσες και να κλείσετε τα εισιτήριά σας on line σε λίγα μόνο λεπτά.