Σύμη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σύμη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιά -Σύμη
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σύμη - Ρόδο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σύμη - Κω
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κάλυμνο - Σύμη
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πάτμο - Σύμη
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Σύμη

Η Σύμη έχει ακτοπλοϊκές συνδέσεις με διάφορους νησιωτικούς προορισμούς στο Αιγαίο. Αρχικά, συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Αθήνα μέσω του Πειραιά. Επιπλέον, υπάρχουν ακτοπλοϊκές συνδέσεις με την Αστυπάλαια, την Κάλυμνο, τους Λειψούς, το Καστελόριζο, την Κω, τη Λέρο, τη Νίσυρο, τη Πάτμο, το Αγαθονήσι, τη Ρόδο και τη Τήλο. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Σύμη είναι η Blue Star Ferries και η Dodekanisos Seaways.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Σύμη

Μερικά δημοφιλή δρομολόγια πλοίων από και προς την Σύμη είναι τα παρακάτω:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιά -Σύμη: Από την πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια και πλοία που κατευθύνονται προς τη Σύμη. Το κόστος ενός απλού εισιτηρίου ξεκινά από 63,5€ και το ταξίδι διαρκεί 16,5 ώρες. Το δρομολόγιου του πλοίου κάνει στάσεις στα νησιά: Λειψοί, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος, Τήλος.
  • Δρομολόγια πλοίων Σύμη - Ρόδο: Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας στο booktickets για το ταξίδι από Ρόδο προς Σύμη. Υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις, κυρίως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Δύο πλοία τουλάχιστον αναχωρούν καθημερινά από τη Ρόδο προς τη Σύμη. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι διαρκεί περίπου 1,5 ώρες. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 8€ έως 22€.
  • Δρομολόγια πλοίων Σύμη - Κω: Τα πλοία από Κω προς Σύμη λειτουργούν σχεδόν καθημερινά κατά την περίοδο αιχμής. Η διάρκεια του ταξιδιού με ταχύπλοο είναι περίπου 1,5 ώρα, ενώ με συμβατικό πλοίο είναι 2-5 ώρες. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 13€ έως 26€.
  • Δρομολόγια πλοίων Κάλυμνο - Σύμη: Οι εταιρείες που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο είναι οι Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways. Η διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνεται από 2 ως 5 ώρες ανάλογα τον τύπο του πλοίου. Το κόστος των εισιτηρίων κυμαίνονται από από 18€ - 39€
  • Δρομολόγια πλοίων Πάτμο - Σύμη: Με καθημερινά δρομολόγια η ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways εκτελεί την σύνδεση Πάτμο - Σύμη. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 56€ και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ώρες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σύμη;

Κάντε την κράτησή σας για το ταξίδι σας προς και από τη Σύμη με το πλοίο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού μας συστήματος. Μέσω του συστήματος online κρατήσεών εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τη Σύμη και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.