Άγιος Ευστράτιος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Άγιος Ευστράτιος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λήμνο - Άγιος Ευστράτιος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Καβάλα - Άγιος Ευστράτιος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Άγιο Ευστράτιο

Για να ταξιδέψετε στον Άγιο Ευστράτιο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι διασύνδεσης:

  • Δρομολόγια πλοίων Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος: Τα δρομολόγια πλοίων από το Λαύριο για τον Άγιο Ευστράτιο εκτελούνται 2 ως 3 φορές την εβδομάδα από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 7,5 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι 24€.
  • Δρομολόγια πλοίων Λήμνο - Άγιος Ευστράτιος: Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets, 3 φορές την εβδομάδα. Αυτά τα δρομολόγια συνδέουν τα λιμάνια στα νησιά του Αιγαίου και ο χρόνος ταξιδιού από τον Άγιο Ευστράτιο προς τη Λήμνο είναι περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 7€.
  • Δρομολόγια πλοίων Καβάλα - Άγιος Ευστράτιος: Αν βρίσκεστε στη Βόρεια Ελλάδα, το πλοίο της Seajets Aqua Blue αναχωρεί από το λιμάνι της Καβάλας 2-3 φορές την εβδομάδα με ενδιάμεση στάση στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο πριν φτάσει στον Άγιο Ευστράτιο. Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 6.5 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 26€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Άγιο Ευστράτιο;

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Κο με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.