Αγκίστρι: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Αγκίστρι: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Για πληροφορίες και OnLine κρατήσεις εισιτήριων πλοίων από τον Πειραιά προς Αγκίστρι μπείτε στην εφαρμογή κράτησης εισιτηρίων του booktickets και αγόρασε εισιτήρια πλοίων με μερικά απλά κλικ.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Αγκίστρι

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Αγκίστρι: Μέσω καθημερινών δρομολογίων εκτελείται το δρομολόγιο Πειραιάς - Αγκίστρι. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρα και 45 λεπτά και πλοία αγκυροβολούν στο λιμάνι της Σκάλας στο Αγκίστρι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο πρώτος ενδιάμεσος σταθμός είναι η Αίγινα και στη συνέχεια το πλοίο συνεχίζει προς το Αγκίστρι μετά από περίπου 15 λεπτά. Οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσφέρουν τα δρομολόγια αυτά είναι η Hellenic SeaWays και η Aegean Flying Dolphins. Η διάρκεια του ταξιδιού με τα Ιπτάμενα Δελφίνια είναι 55 λεπτά.

Για πληροφορίες και OnLine κρατήσεις εισιτήριων πλοίων από τον Πειραιά προς Αγκίστρι μπείτε στην εφαρμογή κράτησης εισιτηρίων του booktickets και αγόρασε εισιτήρια πλοίων με μερικά απλά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με τις φθηνότερες τιμές εισιτηρίων και όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αγκίστρι;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά για Αγκίστρι στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!