Άνδρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Άνδρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια από Ραφήνα προς Άνδρο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια από Μύκονο προς Άνδρο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια από Τήνο προς Άνδρο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκα εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για Άνδρο

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Άνδρο μπορείς να προμηθευτείτε online εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Επιβεβαιώστε τις ώρες και τη διαθεσιμότητα των δρομολογίων πλοίων πριν από το ταξίδι σας.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων προς Άνδρο

  • Δρομολόγια πλοίων από Ραφήνα προς Άνδρο: Καθημερινά υπάρχουν πλοία από το λιμάνι της Ραφήνας προς την Άνδρο. Εκτός σεζόν, υπάρχουν συνήθως 3 καθημερινές συνδέσεις με πλοίο μεταξύ Ραφήνας και Άνδρου, ενώ κατά την περίοδο αιχμής υπάρχουν τουλάχιστον 4 αναχωρήσεις από την Ραφήνα κάθε μέρα, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από την Ραφήνα προς την Άνδρο είναι από 1 ως 2 ώρες, ανάλογα με το είδος του πλοίου. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο είναι οι Fast Ferries, Seajets και Golden Star Ferries. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 25 και 38 ευρώ, ανάλογα με το αν ταξιδεύετε με ταχύπλοο ή συμβατικό πλοίο. Εισιτήρια για το δρομολόγιο αυτό είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για αυτοκίνητα και μηχανές.
  • Δρομολόγια πλοίων από Μύκονο προς Άνδρο: Υπάρχουν τουλάχιστον 3 καθημερινά πλοία από τη Μύκονο προς την Άνδρο κατά την περίοδο αιχμής. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τη Μύκονο προς την Άνδρο διαρκεί περίπου 1,5 - 2,5 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου κυμαίνεται από 21 ως 32 ευρώ.
  • Δρομολόγια πλοίων από Τήνο προς Άνδρο: Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ακτοπλοϊκές συνδέσεις καθημερινά από την Τήνο προς την Άνδρο. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από την Τήνο προς την Άνδρο διαρκεί περίπου 1,5 έως 2 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι μεταξύ 18 ευρώ έως 27 ευρώ.