Ζάκυνθος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Ζάκυνθος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κυλλήνη - Ζάκυνθος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ιθάκη - Ζάκυνθος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Ζάκυνθο

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο πλοίου επιβατών και οχημάτων από Κυλλήνη προς την Ζάκυνθο. Οι τιμές των εισιτηρίων επιβατών για Ζάκυνθο από Κυλλήνη ξεκινάνε από 12,5€ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 38,40€. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1ώρα και 15 λεπτά.

Η Ζάκυνθος και γενικά τα Ιόνια νησιά εξυπηρετούνται από πλοία της Levante Ferries που αναχωρούν από τo λιμάνι της Κυλλήνης. Στη Ζάκυνθο, μπορεί κανείς να ταξιδέψει με πλοίο από τις γύρω Ιόνιες νήσους, όπως η Ιθάκη, η Λευκάδα, η Κεφαλονιά και η Κέρκυρα. Για το ταξίδι σας προς την Ζάκυνθο, θα χρησιμοποιήσετε ένα συμβατικό πλοίο φέρρυ. Η διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνεται περίπου από 3 έως 5 ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των νησιών που το πλοίο θα προσεγγίσει κατά τη διαδρομή.

Τα δρομολόγια των πλοίων από την Κυλλήνη προς Ζάκυνθο είναι διαθέσιμα καθημερινά όλο το χρόνο, με αύξηση των δρομολογίων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

  • Δρομολόγια πλοίων Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κεφαλονιά - Ιθάκη
  • Δρομολόγια πλοίων Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Ιθάκη
  • Δρομολόγια πλοίων Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Ιθάκη - Παξοί
  • Δρομολόγια πλοίων Κέρκυρα - Παξοί - Ιθάκη - Ζάκυνθος

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο bookticketsγια τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ζάκυνθο;

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.