Ικαρία: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Ικαρία: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια πλοίων Πειραιά - Ικαρία
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια πλοίων Μύκονο - Ικαρία (λιμάνι Ευδήλου)
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια πλοίων Φούρνους προς Ικαρία (λιμάνι Αγίου Κηρύκου)
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά προς Ικαρία

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για να ταξιδέψετε από και προς την Ικαρία, έχοντας σαν αφετηρία τον Πειραιά, τη Μύκονο, τους Φούρνους ή την Καβάλα.

Ας δούμε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια ανάλογα με τις περιοχές:

  • Δρομολόγια πλοίων από Πειραιά προς Ικαρία: Υπάρχουν 2 - 6 δρομολόγια από τον Πειραιά προς την Ικαρία κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την περίοδο. Τα πλοία της Blue Star Ferries κατευθύνονται προς δύο διαφορετικούς προορισμούς στην Ικαρία, το λιμάνι του Ευδήλου και το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 6-9 ώρες, και το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη είναι 46€. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 122€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Μύκονο προς Ικαρία (λιμάνι Ευδήλου): Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τη Μύκονο προς το λιμάνι του Ευδήλου στην Ικαρία. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες και το κόστος ενός εισιτηρίου είναι περίπου 13€. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 46€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Φούρνους προς Ικαρία (λιμάνι Αγίου Κηρύκου): Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, υπάρχουν πολλά καθημερινά πλοία από τους Φούρνους προς την Ικαρία. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 25 λεπτά, και το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη είναι περίπου 7€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ικαρία;

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Ικαρία με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την περίοδο και την καταχώρηση της πλοίαρχου, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.