Κάλυμνος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κάλυμνος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Αθήνα (Πειραιάς) - Κάλυμνο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κω - Κάλυμνο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ρόδος - Κάλυμνος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Κάλυμνο

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Κάλυμνο και φθηνά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο booktickets με την εταιρεία Blue Star Ferries. Η ακτοπλοϊκή γραμμή Αθήνα (Πειραιάς) Κάλυμνος εξυπηρετεί τη σύνδεση μεταξύ της Αθήνας και των Δωδεκανήσων. Αθήνα Κάλυμνος ακτοπλοϊκά δρομολόγια πραγματοποιεί μόνο η Blue Star Ferries.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων προς την Κάλυμνο

  • Δρομολόγια πλοίων από Αθήνα (Πειραιάς) προς Κάλυμνο: Υπάρχουν συνήθως 5 δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά προς την Κάλυμνο κάθε εβδομάδα. Το δρομολόγιο Πειραιά προς Κάλυμνο εκτελείται από την Blue Star Ferries. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τον Πειραιά προς την Κάλυμνο διαρκεί περίπου 11 ώρες. Το κόστος ενός εισιτηρίου ξεκινά από 75€. Η ακτοπλοϊκή γραμμή προς την Κάλυμνο ακολουθεί είτε την διαδρομή: Πειραιάς, Άγιος Κύρηκος (Ικαρία), Φούρνοι, Πάτμος, Λειψοί, Κάλυμνος είτε την διαδρομή: Πειραιάς, Σύρος, Πάτμος, Λέρος, Κάλυμνος.
  • Δρομολόγια πλοίων από Κω (Πόλη της Κω & Μαστιχάρι) προς Κάλυμνο: Υπάρχουν συχνές καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Κω και Καλύμνου. Τα πλοία προς Κάλυμνο αναχωρούν τόσο από το λιμάνι της πόλης όσο και από το λιμάνι του Μαστιχαρίου. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν τα δρομολόγια είναι η Dodekanisos Seaways και η Blue Star Ferries. Η διάρκεια του ταξιδιού από την Κω προς την Κάλυμνο είναι 30-45 λεπτά. Το κόστος ενός εισιτηρίου κυμαίνεται από 7€ έως 22€, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου και την κλάση των θέσεων.
  • Δρομολόγια πλοίων από Ρόδος - Κάλυμνος: Καθημερινά δρομολόγια πραγματοποιούνται από τις εταιρείες Dodekanisos Seaways και Blue Star ferries μεταξύ Ρόδου και Καλύμνου. Η Dodekanisos Seaways εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο σε 3 ώρες με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 44€ και 124€ κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με ενδιάμεσες στάσεις την Σύμη και την Κω. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί το δρομολόγιο σε 7 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις την Σύμη, Τήλος, Νίσυρος, Κως (Όλα τα λιμάνια). Το Κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 18,5€ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 53,5€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κάλυμνο;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια είναι πιο συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά υπάρχουν πλοία προς την Κάλυμνο όλο το χρόνο. Επίσης, οι ακριβείς ώρες αναχώρησης, οι τιμές εισιτηρίων και η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές. Μπείτε στην πλατφόρμα κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets  για να ενημερωθείτε για τα πιο ενημερωμένα δρομολόγια και τις τιμές.