Καστελλόριζο: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Καστελλόριζο: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Καστελόριζο
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων Κάλυμνος - Καστελόριζο
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων Ρόδος - Καστελόριζο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Καστελόριζο

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Καστελόριζο με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.

Παρακάτω περιγράφονται μερικά δημοφιλή δρομολόγια πλοίων προς το Καστελόριζο:

  • Δρομολόγιο πλοίου Πειραιάς - Καστελόριζο: Η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Καστελόριζου με τον Πειραιά πραγματοποιείται συνήθως με συχνά δρομολόγια εβδομαδιαίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Τα δρομολόγια των πλοίων αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Η διάρκεια του ταξιδιού για το Καστελόριζο είναι περίπου 22 ώρες. Το δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται απευθείας αλλά με ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά. Το δρομολόγιο του πλοίου είναι: Άγιος Κήρυκος (Ικαρία) - Φούρνοι - Πάτμος - Λειψοί - Κάλυμνος - Κως - Νίσυρος - Τήλος - Σύμη - Ρόδος - Καστελόριζο.
  • Δρομολόγια πλοίων Κάλυμνος - Καστελόριζο: Η σύνδεση της Καλύμνου με το Καστελόριζο πραγματοποιείται καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου. Η διαδρομή από Κάλυμνο προς Καστελόριζο πραγματοποιείται μέσω της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα και για επιβάτες και για οχήματα ( αυτοκίνητα, μηχανές). Η διάρκεια του ταξιδιού από Κάλυμνο προς Καστελόριζο είναι περίπου 12 ώρες και το κόστος ενός απλού εισιτηρίου είναι 26,5€.
  • Δρομολόγια πλοίων Ρόδος - Καστελόριζο: Καθημερινά δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται από την Blue Star Ferries για το Καστελόριζο από την Ρόδο. Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 3 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι 21€.


Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε μέσω του booktickets να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια online εύκολα και γρήγορα με τις όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα οργανώνοντας το ταξίδι σας εγκαίρως!