Κέα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κέα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λαύριο - Κέα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Άνδρος - Κέα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Νάξος - Κέα
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Κέα


Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Λαύριο για Κέα μπορείτε να προμηθευτείτε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online γρήγορα και απλά με την ευκολία του συστήματός μας.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Κέα

  • Δρομολόγια πλοίων Λαύριο - Κέα: Η διαδρομή από Λαύριο προς Κέα (Τζια) εξυπηρετείται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Goutos Lines, Karystia, Triton Ferries, Blue Star Ferries και Seajets. Το δρομολόγιο εκτελείται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, και οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 12 έως 26 ευρώ, ανάλογα με το αν ταξιδεύετε με ταχύπλοο πλοίο τύπου καταμαράν ή συμβατικό πλοίο. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα για επιβάτες και οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Η διάρκεια του ταξιδιού από Λαύριο προς Κέα (Τζια) κυμαίνεται μεταξύ 35 λεπτών και 1 ώρας και 10 λεπτών. Η πιο γρήγορη ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί αυτήν την διαδρομή είναι η Seajets, η οποία μπορεί να σας μεταφέρει σε περίπου 35 λεπτά.
  • Δρομολόγια πλοίων Άνδρος - Κέα: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια πραγματοποιούνται από την Seajets μια φορά την εβδομάδα με ενδιάμεση στάση στα νησιά Κύθνος, Σύρος και Τήνος. Η διάρκεια του δρομολογίου είναι λιγότερο από 5 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι 20€.
  • Δρομολόγια πλοίων Νάξος - Κέα: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Κέα από την Νάξο εκτελούνται από την Seajets με ενδιάμεσες στάσεις σε Πάρο, Σύρο και Κύθνο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 39€ για επιβάτες και 68€ για αυτοκίνητα. Ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κέα;

Στην πλατφόρμα του booktickets θα βρεις όλα τα δρομολόγια πλοίων, τις ώρες αναχώρησης και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Σύγκρινε τις τιμές και κλείσε εύκολα και απλά online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα.