Κίμωλος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κίμωλος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Πειραιά - Κίμωλο
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Μήλο - Κίμωλο
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Φολέγανδρο - Κίμωλο
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Σέριφο - Κίμωλο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Κίμωλο

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Κίμωλο με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.

Τα πλοία προς Κίμωλο αναχωρούν από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου. Η Κίμωλος συνδέεται επίσης με πολλά νησιά των Δυτικών Κυκλάδων, όπως η Μήλος, η Φολέγανδρο, η Ίο, η Σέριφο και η Σίφνο.

Οι τύποι πλοίων που ταξιδεύουν στην Κίμωλο είναι συμβατικά πλοία και ταχύπλοα/καταμαράν, και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν δρομολόγια προς την Κίμωλο είναι οι Zante Ferries, Blue Star Ferries και Seajets.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Κίμωλο

  • Δρομολόγια πλοίων από Πειραιά προς Κίμωλο: Κατά την περίοδο αιχμής, υπάρχουν καθημερινά 1-2 πλοία από τον Πειραιά προς την Κίμωλο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 6-10 ώρες, και το κόστος ενός εισιτηρίου για μια κανονική θέση είναι 43,5€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Μήλο προς Κίμωλο: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχει καθημερινά τουλάχιστον μία ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μήλου και Κιμώλου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα, και το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη είναι περίπου 5€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Φολέγανδρο προς Κίμωλο: Υπάρχουν συνήθως 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τη Φολέγανδρο προς την Κίμωλο κάθε εβδομάδα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1,5 ώρα, και το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη είναι 6€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Σέριφο προς Κίμωλο: Το καλοκαίρι, υπάρχει κάθε μέρα τουλάχιστον ένα πλοίο από τη Σέριφο προς την Κίμωλο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2-3 ώρες, και το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη είναι περίπου 9€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κίμωλο;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Κίμωλο γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για Κίμωλο για να οργανώσεις το ταξίδι σου!