Κως: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κως: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Κως
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πάτμος - Κως
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ρόδος - Κως
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κάλυμνος - Κως
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σύμη - Κως
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Κω

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά, Πάτμο, Ρόδο, Κάλυμνο, Σύμη προς Κω με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά online από το booktickets.

Τόσο η μετάβαση όσο και η επιστροφή από τον Πειραιά προς την Κω είναι εύκολη, καθώς τα πλοία αναχωρούν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου από τα λιμάνια της Κω. Η Κως έχει 2 λιμάνια, το λιμάνι της Πόλης και του Μαστιχαρίου. Υπάρχουν ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς την Καρδάμαινα, Κως. Η Καρδάμαινα είναι μια παραθεριστική πόλη. Βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των Δωδεκανήσων και είναι γνωστή για τις μεγάλες, αμμώδεις παραλίες της.

Η ακτοπλοϊκή γραμμή από τον Πειραιά προς την Κω ακολουθεί την διαδρομή: Πειραιάς, Σύρος, Κάλυμνος, Κως

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Κω

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Κω:

  • Δρομολόγια πλοίων από Πειραιά προς την Κω: Τα πλοία αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά προς την Κω. Το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Κω διαρκεί κατά μέσο όρο στις 9,5 ώρες με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη από τον Πειραιά προς την Κω είναι από 62€ με απευθείας δρομολόγιο και 77 ευρώ με ενδιάμεσες στάσεις σε Σύρο, Πάτμο, και Λέρο. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 150€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Πάτμο προς την Κω: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποιούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Πάτμου και Κω. Το ταξίδι με το πλοίο από την Πάτμο προς την Κω διαρκεί 3 - 3,5 ώρες με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways και το κόστος του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται μεταξύ 30 και 40 ευρώ.
  • Δρομολόγια πλοίων από Ρόδο προς την Κω: Υπάρχουν τουλάχιστον 3 καθημερινά πλοία από τη Ρόδο προς την Κω κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Το ταξίδι με το πλοίο από τη Ρόδο προς την Κω διαρκεί 2,5-5 ώρες και το κόστος εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται μεταξύ 17 ευρώ και 34 ευρώ.
  • Δρομολόγια πλοίων από Κάλυμνο προς την Κω: Υπάρχουν καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Καλύμνου και Κω. Η διάρκεια του ταξιδιού από την Κάλυμνο προς την Κω είναι 30-45 λεπτά και το κόστος του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται περίπου μεταξύ 7,5 ευρώ και 23 ευρώ. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο είναι η Dodekanisos Seaways και η Blue Star Ferries.
  • Δρομολόγια πλοίων από Σύμη προς την Κω: Υπάρχει τουλάχιστον ένα πλοίο από τη Σύμη προς την Κω κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Το ταξίδι με το πλοίο από τη Σύμη προς την Κω διαρκεί 1-4 ώρες και το κόστος ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται μεταξύ 13 ευρώ και 32 ευρώ.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κω ;

Μπορείς να βρεις στο booktickets πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!