Κύθνος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κύθνος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Πειραιά Κύθνο
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Λαύριο Κύθνο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Κύθνο

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήριά για επιβάτες και αυτοκίνητα για Κύθνο με όλες τις εκπτώσεις χρησιμοποιώντας την υπηρεσία κράτησης εισιτηρίων πλοίων booktickets.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για να φτάσετε στο νησί από διάφορα λιμάνια.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Πειραιά προς την Κύθνο, μπορείτε να επιβιβαστείτε στο πλοίο "Dionisios Solomos" της εταιρείας Zante Ferries και να φτάσετε στο νησί σε περίπου τρεις ώρες. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 30€ ενώ του ΙΧ αυτοκινήτου ανέρχεται στα 64€. Επίσης δρομολόγια από τον Πειραιά προς την Κύθνο εκτελεί και η εταιρεία Aegean Sea Lines. Τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια εξασφαλίζουν τη συνεχή σύνδεση μεταξύ του λιμανιού του Πειραιά και της Κύθνου.
Εάν προτιμάτε μια ταχύτερη διαδρομή, μπορείτε να αναχωρήσετε από το Λαύριο και να επιβιβαστείτε στο πλοίο "Artemis" με την εταιρεία Hellenic Seaways. Αυτή η διαδρομή με ενδιάμεση στάση στην Κέα διαρκεί περίπου δυόμισι ώρες με κόστος επιβάτη τα 15€ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 42€.
Μια εναλλακτική επιλογή είναι να αναχωρήσετε και πάλι από το Λαύριο, αλλά αυτή τη φορά να επιβιβαστείτε στο πλοίο "Ionis" της Triton Ferries. Αυτό το δρομολόγιο σας παίρνει περίπου μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά για να φτάσετε στην Κύθνο με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 17€ ενώ το κόστος αυτοκινήτου ανέρχεται στα 42€.

Επίσης, υπάρχουν ακτοπλοϊκές συνδέσεις ανάμεσα στην Κύθνο και άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Σίφνο, η Σέριφο, η Μήλο, η Κίμωλο και η Φολέγανδρο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, υπάρχουν καθημερινά πλοία από την Αθήνα προς την Κύθνο καθώς και από τα νησιά των Κυκλάδων προς την Κύθνο.

Για τα ακτοπλοϊκά ταξίδια από τον Πειραιά προς την Κύθνο, το κόστος ενός εισιτηρίου είναι 24 ευρώ, ενώ από το Λαύριο είναι 16 ευρώ. Από τη Σέριφο, το κόστος ενός εισιτηρίου είναι 8 ευρώ.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κύθνο;

Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Κύθνο, μπορείτε να επιλέξετε το πλοίο που σας εξυπηρετεί. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όπου και αν βρίσκεσαι γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να κάνεις κράτηση εισιτηρίων και να οργανώσεις το ταξίδι σου!