Κυλλήνη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κυλλήνη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κυλλήνη - Ζάκυνθο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κυλλήνη - Κεφαλονιά (Πόρος)
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κυλλήνη - Ιθάκη

Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων από Κυλλήνη

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κυλλήνη με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.

Οι ακτοπλοϊκοί προορισμοί από το λιμάνι της Κυλλήνης μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την εποχή και την ακτοπλοϊκή εταιρεία. Ορισμένα από τα συνηθέστερα δρομολόγια είναι τα ακόλουθα:

  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κυλλήνη - Ζάκυνθο: Τα πλοία της ακτοπλοϊκής εταιρείας Levante Ferries που αναχωρούν από την Κυλλήνη προς την Ζάκυνθο λειτουργούν όλο το χρόνο, προσφέροντας 6 δρομολόγια καθημερινά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι συνδέσεις είναι πιο συχνές, φτάνοντας έως και 10 δρομολόγια κάθε μέρα. Το ταξίδι με πλοίο από την Κυλλήνη προς τη Ζάκυνθο διαρκεί περίπου 1 ώρα.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κυλλήνη - Κεφαλονιά (Πόρος): Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την Κυλλήνη προς τον Πόρο της Κεφαλονιάς είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο με πολλαπλά δρομολόγια καθημερινά από την Levante Ferries, ειδικά κατά την περίοδο αιχμής. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού προς τον Πόρο στην Κεφαλονιά από την Κυλλήνη είναι περίπου 1,5 ώρα.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κυλλήνη - Ιθάκη: Η εταιρεία Levante Ferries πραγματοποιεί το δρομολόγιο από την Κυλλήνη προς τον Πισαετό στην Ιθάκη. Αυτή η σύνδεση είναι διαθέσιμη μόνο κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Η διάρκεια του ταξιδιού από την Κυλλήνη προς τον Πισαετό στην Ιθάκη είναι 2 ώρες και 30 λεπτά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.


Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κυλλήνη ;

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε μέσω του booktickets να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια προς τα νησιά του Ιονίου εύκολα και γρήγορα, με τις όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα, οργανώνοντας εγκαίρως το ταξίδι σας!