Λαύριο: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Λαύριο: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις με πλοίο από το λιμάνι του Λαυρίου είναι: Μήλος, Πάρος, Νάξος, Χίος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σύρος, Σίκινος, Ίος, Άγιος Ευστράτιος, Λήμνος

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων από Λαύριο

  • Δρομολόγια πλοίων από Λαύριο για Λήμνο - Άγιο Ευστράτιο - Καβάλα: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets εκτελεί το δρομολόγιο Λαύριο για Λήμνο - Άγιο Ευστράτιο - Καβάλα τρεις φορές την εβδομάδα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι λιγότερο από 15 ώρες και το κόστος ενός απλού εισιτηρίου είναι 55€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Λαύριο για Κυκλάδες: Λόγω της γεωγραφικής του θέσης στη νοτιοανατολική ακτή της Αττικής, το λιμάνι του Λαυρίου είναι βολικό για ταξίδια προς νησιά των Κυκλάδων. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Seajets και Hellenic Seaways πραγματοποιούν δρομολόγια από το λιμάνι του Λαύριου προς τα νησιά των Κυκλάδων. Μία φορά την εβδομάδα καθ' όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια για Νάξο, Πάρο και Μήλο. Το πλοίο επίσης κάνει στάσεις σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Κέα, η Κύθνος, η Σύρος, η Ίος, η Σίκινος, η Φολέγανδρος και η Κίμωλος. Η διάρκεια του ταξιδιού εξαρτάται από τον προορισμό. Το ταξίδι προς την Πάρο διαρκεί περίπου 7.5 ώρες με συμβατικό πλοίο και με ταχύπλοο 5 ώρες, προς τη Νάξο είναι περίπου 9 ώρες ή 6 ώρες με ταχύπλοο και προς τη Μήλο το ταξίδι διαρκεί περίπου 15 ώρες και με ταχύπλοο 9,5 ώρες.

Λαύριο για Κέα και Κύθνο

  • Δρομολόγια πλοίων από Λαύριο για Κέα (Τζια): Τα δρομολόγια από το Λαύριο προς την Κέα (Τζια) είναι πολύ δημοφιλή, καθώς προσφέρουν ένα γρήγορο ταξίδι διάρκειας μόλις 1 ώρας με οικονομικά εισιτήρια. Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις από το Λαύριο προς την Κέα εξυπηρετούνται τακτικά όλο τον χρόνο, με τουλάχιστον 2 δρομολόγια την ημέρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό καθιστά την Κέα ιδανικό προορισμό για μια σύντομη απόδραση από την Αθήνα ή για ένα ταξιδάκι το σαββατοκύριακο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μία ώρα και το εισιτήριο του πλοίου κοστίζει 13€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Λαύριο για Κύθνο: Το δρομολόγιο από το Λαύριο προς την Κύθνο είναι εξίσου δημοφιλές και λειτουργεί καθημερινά, παρέχοντας τον ευκολότερο τρόπο να φτάσετε στο νησί της Κύθνου. Η διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο από το Λαύριο προς την Κύθνο κυμαίνεται από 1,5 - 2,5 ώρες ανάλογα με το δρομολόγιο. Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτήν τη διαδρομή διαθέτουν γκαράζ για τη μεταφορά οχημάτων. Οι Blue Star Ferries, Karysta Travel, Triton Ferries και Goutos Lines είναι μερικές από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια για αυτήν τη διαδρομή. Ο χρόνος του δρομολογίου είναι λιγότερο από 2 ώρες και η τιμής του εισιτηρίου είναι 14€.