Νάξος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Νάξος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Πειραιάς - Νάξος
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Μύκονος - Νάξος
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Αστυπάλαια - Νάξος
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Μήλος - Νάξος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Νάξο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Νάξο

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Νάξος: Η νησιωτική σύνδεση της Νάξου με τον Πειραιά και τα υπόλοιπα λιμάνια του Αιγαίου γίνεται μέσω ακτοπλοϊκών μέσων, όπως φέρυ και ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν (high speed και flying cat). Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσφέρουν τις υπηρεσίες είναι η Blue Star Ferries, η Hellas Flying Dolphin, η Minoan lines, η Nel lines και η Seajets. Από το λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχουν καθημερινά 6 - 10 πλοία που αναχωρούν προς τη Νάξο. Τα δρομολόγια περιλαμβάνουν πρωινές αναχωρήσεις και απογευματινές αναχωρήσεις. Ο χρόνος ταξιδιού διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του πλοίου. Τα συμβατικά πλοία κάνουν το δρομολόγιο σε 5 ώρες με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 51€ και κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου 116€. Τα ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν ολοκληρώνουν το ταξίδι σε λιγότερο από 3 ώρες και 20 λεπτά με 70€ κόστος εισιτηρίου επιβάτη και 115€ κόστος αυτοκινήτου. Συνήθως, τα πλοία που πηγαίνουν προς τη Νάξο και τις Κυκλάδες αναχωρούν από τις πύλες Ε6 και Ε7.
  • Δρομολόγια πλοίων Μύκονος - Νάξος: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets εκτελεί καθημερινά απευθείας δρομολόγια για Νάξο από την Μύκονο με χρονική διάρκεια ταξιδιού τα 35 λεπτά. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 55€ ενώ η τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 45,7€ και κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου 42,7€.
  • Δρομολόγια πλοίων Αστυπάλαια - Νάξος: Το δρομολόγιο εκτελείται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries με ενδιάμεσες στάσεις σε Αιγιάλη (Αμοργός) και Δονούσα με χρονική διάρκεια λιγότερο από 4 ώρες. Η τιμή εισιτηρίου επιβάτη είναι 18€ και το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου 58€.
  • Δρομολόγια πλοίων Μήλος - Νάξος: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets εκτελεί το δρομολόγιο από Μήλο σε Νάξο 2 - 3 φορές την εβδομάδα με τα δρομολόγια να αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο για επιβάτες με ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν και η διάρκεια ταξιδιού είναι 3,5 ώρες με κόστος εισιτηρίου 94,7€.

Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων για Νάξο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις εισιτήρια πλοίων με μερικά απλά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων με τις πιο φθηνές τιμές εισιτηρίων και όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.