Πάτρα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Πάτρα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ιταλία - Μπάρι, Ανκόνα, Βενετία
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια για Ιθάκη
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια για Κεφαλονιά
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων από/για Πάτρα

Τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι της Πάτρας μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με την εποχή και την εταιρεία. Ορισμένα από τα συνήθη δρομολόγια πλοίων από το Λιμάνι της Πάτρας είναι τα κάτωθι:

  • Δρομολόγια πλοίων από Πάτρα προς Ανκόνα, Ιταλία: Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι της Πάτρας προς το λιμάνι της Ανκόνας στην Ιταλία. Οι εταιρείες ακτοπλοΐας που προσφέρουν υπηρεσίες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πάτρα - Ανκόνα είναι η Anek Superfast και η Hellenic Seaways. Συνήθως, υπάρχουν ως δύο καθημερινά δρομολόγια πλοίων, με αναχώρηση το μεσημέρι 14:30 ή το απόγευμα στις 17:30. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 24 ώρες και το κόστος ενός απλού εισιτηρίου ξεκινά από 105€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Πάτρα προς Μπάρι, Ιταλία: Καθημερινά αναχωρούν πλοία από το Λιμάνι της Πάτρας προς το λιμάνι του Μπάρι στην Ιταλία στις 17:30. Όλα τα δρομολόγια της γραμμής Πάτρα - Μπάρι πραγματοποιούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Anek Superfast. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 17 ώρες.
  • Δρομολόγια πλοίων από Πάτρα προς Βενετία, Ιταλία: Δύο ως τρία δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα και ανάλογα την εποχή, αναχωρούν από το λιμάνι της Πάτρας προς το λιμάνι της Βενετίας στην Ιταλία. Τα δρομολόγια εκτελούνται συνήθως από την εταιρεία Anek Superfast. Τα πλοία από Πάτρα αναχωρούν το βράδυ από 23:00-23:59. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 32 ώρες.
  • Δρομολόγια πλοίων από την Πάτρα προς τον Πισαετό, Ιθάκη: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante Ferries πραγματοποιεί δρομολόγια πλοίων, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου για την Ιθάκη. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για επιβάτες και οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Είναι εύκολη η μετάβαση από την Πάτρα προς τον Πισαετό, Ιθάκη, καθώς τα πλοία πραγματοποιούν το δρομολόγιο αυτό σε συνεχή βάση χωρίς περιορισμούς χρονικής περιόδου.
  • Δρομολόγια πλοίων από Πάτρα για Σάμη Κεφαλονιάς: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante Ferries πραγματοποιεί δρομολόγια από την Πάτρα προς τη Σάμη, Κεφαλονιά, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάτρα;

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιταλία και Ιόνιο από την Πάτρα;

Για την ακρίβεια των δρομολογίων, τους προορισμούς και τις τιμές μπορείτε να ενημερωθείτε από το booktickets και να κλείσετε εύκολα και γρήγορα τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με τις καλύτερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις των επιβατών.