Πόρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Πόρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά προς Πόρο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Αίγινα προς Πόρο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ύδρα προς Πόρο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Σπέτσες προς Πόρο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκα εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για τον Πόρο

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια συνδέουν καθημερινά το λιμάνι του Πόρου με το λιμάνι του Πειραιά. Τα πλοία εξυπηρετούν επιβάτες και οχήματα. Από την πύλη Ε8 στο λιμάνι του Πειραιά ξεκινούν τα Ferry Boats που πηγαίνουν προς τον Πόρο. Οι εταιρείες Hellenic Seaways, Saronic Ferries και Alpha Lines πραγματοποιούν σχετικά συχνά δρομολόγια για τον Πόρο, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η διαδρομή από τον Πειραιά προς τον Πόρο διαρκεί περίπου 2 ώρες με συμβατικό πλοίο και 1 ώρα με γρήγορο ταχύπλοο (ιπτάμενο δελφίνι), ενώ από τον Γαλατά η διάρκεια είναι μόνο 15 λεπτά.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις για τον Πόρο

  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά προς Πόρο: Το δρομολόγια εξυπηρετούνται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν τουλάχιστον 4 ημερήσια δρομολόγια προς τον Πόρο. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τον Πειραιά προς τον Πόρο διαρκεί περίπου από 1 έως 2,5 ώρες.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Αίγινα προς Πόρο: Τα πλοία λειτουργούν καθημερινά, με πιο συχνές διαδρομές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο από την Αίγινα προς τον Πόρο είναι περίπου 1 ώρα, ενώ το κόστος του εισιτηρίου για μια απλή θέση είναι 11€
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ύδρα προς Πόρο: Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με πλοίο κατά τη διάρκεια της περιόδου υψηλής ζήτησης. Τουλάχιστον 3-4 πλοία εκτελούν δρομολόγια από την Ύδρα προς τον Πόρο καθημερινά. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 30 λεπτά και το κόστος του εισιτηρίου είναι 19,5€.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Σπέτσες προς Πόρο: Υπάρχουν επίσης 3 - 4 δρομολόγια με πλοίο καθημερινά από Σπέτσες για Πόρο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1,5 - 2 ώρες και το κόστος του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου είναι 23€.

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας και εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πόρο;

Μέσω της πλατφόρμας booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.