Σκιάθος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σκιάθος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Βόλο - Σκιάθο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σκόπελο - Σκιάθο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Αλόννησο - Σκιάθο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σκιάθο

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα με μερικά κλικ για να μετακινηθείτε προς την Σκιάθο από Βόλο, Σκόπελο και Αλόννησο. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με τις φθηνότερες τιμές εισιτηρίων και όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.

Η Σκιάθος έχει πολλές ακτοπλοϊκές συνδέσεις με το λιμάνι του Βόλου και τα γύρω νησιά, όπως την Αλόννησο, την Γλώσσα και την Σκόπελο. Για να φθάσετε στο νησί από την ηπειρωτική Ελλάδα, απλά μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα καράβι της εταιρείας Blue star Ferries ή της Seajets από το Βόλο και να φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου δυόμισι ώρες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης την Blue star Ferries ή την Seajets για να μεταβείτε στα γειτονικά νησιά από τη Σκιάθο. Συγκεκριμένα, μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι της Αλοννήσου σε δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά, στη Σκόπελο σε μιάμιση ώρα και τη Γλώσσα σε μόνο μισή ώρα.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Σκιάθο

  • Δρομολόγια πλοίων Βόλο - Σκιάθο: Υπάρχουν τουλάχιστον τρία πλοία με καθημερινές αναχωρήσεις από τον Βόλο προς τη Σκιάθο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού κυμαίνεται από 2 έως 2,5 ώρες. Το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από τον Βόλο προς τη Σκιάθο κυμαίνεται περίπου από 25€ έως 31€.
  • Δρομολόγια πλοίων Σκόπελο - Σκιάθο: Υπάρχουν πολλές καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από το λιμάνι της Σκοπέλου και της Γλώσσας προς τη Σκιάθο. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν το δρομολόγιο αυτό είναι η Blue star Ferries και Anes Ferries. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού είναι περίπου 30 έως 45 λεπτά, και το κόστος του εισιτηρίου κυμαίνεται περίπου 9€.
  • Δρομολόγια πλοίων Αλόννησο - Σκιάθο: Στην περίοδο αιχμής, υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 καθημερινές συνδέσεις με πλοίο μεταξύ της Αλοννήσου και της Σκιάθου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι 15€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκίαθο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.