Σπέτσες: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σπέτσες: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Η Hellenic Seaways εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς Σπέτσες, με Ιπτάμενα Δελφίνια και Catamaran που μεταφέρουν μόνο επιβάτες.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Σπέτσες

Η Hellenic Seaways εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς Σπέτσες, με Ιπτάμενα Δελφίνια και Catamaran που μεταφέρουν μόνο επιβάτες. Τα πλοία αναχωρούν από την ακτή Τσελέπη, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, στην Πύλη Δ.

Η συχνότητα των δρομολογίων ποικίλει ανάλογα με τη χρονική περίοδο, και σε περιπτώσεις αυξημένης κίνησης, όπως το Πάσχα, το Αγιοπνεύματος κλπ., εισάγονται και έκτακτα δρομολόγια. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου δύο ώρες, ανάλογα με τις ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα λιμάνια. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί από τον Πειραιά περιλαμβάνουν τα λιμάνια του Πόρου, της Ύδρας και της Ερμιόνης, ανάλογα με τον σχεδιασμό του δρομολογίου, ενώ ο τελικός προορισμός συνήθως είναι το Πορτοχέλι.

Από το λιμάνι του Πορτοχελίου προς τις Σπέτσες (κατεύθυνση προς τον Πειραιά), καθημερινά εκτελούνται δρομολόγια με Ιπτάμενα Δελφίνια και Catamaran πλοία. Η συχνότητα αυτών των δρομολογίων ποικίλει ανάλογα με τη χρονική περίοδο. Η διάρκεια του ταξιδιού από το Πορτοχέλι προς τις Σπέτσες είναι περίπου 15 λεπτά.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αίγινα;

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες!