Τήλος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Τήλος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Τήλος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Αστυπάλαια - Τήλος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ρόδος - Τήλος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά προς Τήλο

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά και άλλα νησιά προς Τήλο με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Η Τήλος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση και με τα νησιά: Χάλκη, Κάλυμνος και Καστελόριζο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Τήλο

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για το νησί της Τήλου:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Τήλος: Η γραμμή από τον Πειραιά προς την Τήλο εξυπηρετείτε από την ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ της Αθήνας και των Δωδεκανήσων. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει μόνο μία ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί αυτήν τη γραμμή, η Blue Star Ferries. Η εταιρεία πραγματοποιεί το δρομολόγιο δύο φορές την εβδομάδα, με μια εκτιμώμενη διάρκεια ταξιδιού περίπου 14,5 ώρες και με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Λειψοί, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος.
  • Δρομολόγια πλοίων Αστυπάλαια - Τήλος: Το δρομολόγιο εκτελείται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία SAO Ferries δύο φορές την εβδομάδα με ενδιάμεσες στάσεις σε Κω και Νίσυρο και χρονική διάρκεια περίπου 7,5 ώρες. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12€.
  • Δρομολόγια πλοίων Ρόδος - Τήλος: Το δρομολόγια πραγματοποιείται από την SAO Ferries 3 - 4 φορές την εβδομάδα με ενδιάμεση στάση στην Σύμη. Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 4 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι 12€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Τήλο;

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε online το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.