Τήνος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Τήνος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Τήνος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ραφήνα - Τήνος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λαύριο - Τήνος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Τήνο με τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Τήνο

Το λιμάνι της Τήνου παρέχει ακτοπλοϊκή σύνδεση κυρίως με τον Πειραιά και τη Ραφήνα, καθώς και με τα κοντινά νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μύκονος, η Άνδρος, η Σύρος, η Πάρος και η Νάξος.

Υπάρχει επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ίο, την Αμοργό, την Κέα (Τζιά), την Κίμωλο και τη Μήλο, το Κουφονήσι, την Κύθνο, το Λαύριο, τη Σέριφο και τη Σίφνο, τη Σαντορίνη.

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Τήνος: Οι διαδρομές από τον Πειραιά προς την Τήνο πραγματοποιούνται από την ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, η οποία προσφέρει περίπου 7 αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα με ενδιάμεση στάση στην Σύρο. Ο χρόνος ταξιδιού σε αυτήν τη διαδρομή είναι 4 ώρες και 30 λεπτά και το κόστος εισιτηρίου για επιβάτη είναι 49€ και για αυτοκίνητο 110€.
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Τήνος: Καθημερινά δρομολόγια πλοίων εκτελούνται από τη Ραφήνα προς την Τήνο. Οι εταιρείες ακτοπλοΐας που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες είναι η Golden Star Ferries, η Seajets, η Hellenic Seaways και η Fast Ferries. Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού για την Τήνο είναι λιγότερο από 3 ώρες. Το φθηνότερο εισιτήριο για επιβάτη είναι 35€.
  • Δρομολόγια πλοίων Λαύριο - Τήνος: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets πραγματοποιεί το δρομολόγιο Λαύριο - Τήνος και για επιβάτες και για οχήματα σε χρόνο περίπου 4 ώρες με κόστος εισιτηρίου 37€. Το δρομολόγιο πραγματοποιείται με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Κέα, Κύθνος, Σύρος.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Τήνο;

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας και εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.