Χανιά Κρήτης: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Χανιά Κρήτης: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά προς τα Χανιά online εύκολα και γρήγορα με καθημερινά δρομολόγια από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Superfast και Minoan Lines.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκα εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για Χανιά Κρήτης

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τα Χανιά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Χανιά

Το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τα Χανιά στην Κρήτη πραγματοποιείται από δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες: την Superfast και τις Minoan Lines. Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για επιβάτες, αυτοκίνητα και μηχανές.

  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά προς τα Χανιά: Συνήθως το πλοίο για Χανιά αναχωρεί στις 22:00, αλλά στην περίοδο αιχμής, υπάρχουν επίσης πρωινά και απογευματινά πλοία. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από τον Πειραιά για τα Χανιά είναι 8,5 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου περίπου 48 ευρώ για μια κανονική θέση. Λόγω της μεγάλης διάρκειας του ταξιδιού, ο μόνος τύπος πλοίου που ταξιδεύει προς τα Χανιά είναι το συμβατικό πλοίο. Τα πλοία για Χανιά παρέχουν σύγχρονες παροχές, όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και πισίνες. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν ταξίδια προς τα Χανιά είναι οι Superfast και Minoan Lines. Τα δρομολόγια προς τα Χανιά προσφέρονται απευθείας και εκτελούνται καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις της Superfast και των Minoan Lines για οικονομικές διακοπές στα Χανιά. Υπάρχουν ειδικές προσφορές για φοιτητές, παιδιά, βρέφη, πολύτεκνους, καθώς και εποχιακές προσφορές. Όλες αυτές τις προσφορές μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας booktickets, η οποία ανανεώνεται αυτόματα και σας εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές!