Χίος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Χίος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Χίος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λέσβος Μυτιλήνη - Χίος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Καβάλα - Χίος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά για Χίο

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά, Λέσβο, Καβάλα για Χίο και τις φθηνότερες τιμές των εισιτηρίων επιβατών και αυτοκινήτων, μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε το δρομολόγιο του πλοίου που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Χίο

Παρακάτω παρατίθενται δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Χίο:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Χίος: Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου από τον Πειραιά προς τη Χίο. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα δρομολόγια των πλοίων είναι πιο συχνά. Για να ταξιδέψετε ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά προς τη Χίο, μπορείτε να επιλέξετε τα πλοία της Blue Star Ferries που αναχωρούν καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά. Το ταξίδι με το πλοίο από τον Πειραιά προς τη Χίο διαρκεί κατά μέσο όρο από 8,5 ώρες και η τιμή εισιτηρίου επιβάτη είναι 39€ ενώ η τιμή εισιτηρίου πλοίου αυτοκινήτου είναι 106€.
  • Δρομολόγια πλοίων Μυτιλήνη Λέσβος - Χίος: Αν θέλετε να ταξιδέψετε από τη Λέσβο προς τη Χίο, υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις κατά τη διάρκεια της αιχμής της κίνησης. Το ταξίδι με πλοίο από τη Λέσβο προς τη Χίο διαρκεί περίπου 3 ώρες, και το κόστος του εισιτηρίου είναι περίπου 19 ευρώ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 21,5€.
  • Δρομολόγια πλοίων Καβάλα - Χίος: Η διάρκεια του δρομολογίου από την Καβάλα στην Χίο είναι περίπου 11 ώρες και το δρομολόγιο πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Το πλοίο της Blue Star Ferries κάνει ενδιάμεσες στάσεις σε Λήμνο και Μυτιλήνη (Λέσβος). Το κόστος του εισιτηρίου ανέχεται σε 32,5€ ενώ η τιμή εισιτηρίου πλοίου αυτοκινήτου είναι 112€.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Χίο;

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.