Ψαρά: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Ψαρά: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Ψαρά
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λέσβος - Ψαρά
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Χίος - Ψαρά
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά προς Ψαρά

Μερικά δημοφιλή δρομολόγια πλοίων προς τα Ψαρά είναι τα παρακάτω:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Ψαρά: Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει μόνο μία ακτοπλοϊκή εταιρεία η Blue Star ferries που προσφέρει υπηρεσίες στην γραμμή Πειραιάς - Ψαρά με απευθείας δρομολόγιο. Οι δρομολογήσεις των πλοίων λειτουργούν μέχρι και δύο φορές την εβδομάδα, με μία εκτιμώμενη διάρκεια ταξιδιού περίπου στις 6 ώρες και 40 λεπτά. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 36,5€ ενώ το κόστος εισιτηρίου του αυτοκινήτου είναι 106€.
  • Δρομολόγια πλοίων Λέσβος - Ψαρά: Το δρομολόγιο από την Λέσβο προς τα Ψαρά εκτελείται από την Blue Star ferries με ενδιάμεσες στάσεις σε Χίος και Οινούσσες. Η χρονική διάρκεια του δρομολογίου είναι λιγότερο από 7 ώρες. Η τιμή εισιτηρίου επιβάτη είναι 19,5€ και η τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου 21,5€.
  • Δρομολόγια πλοίων Χίος - Ψαρά: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star ferries πραγματοποιεί το δρομολόγιο Χίος - Ψαρά με ενδιάμεση στάση στις Οινούσσες σε λιγότερο από 3 ώρες. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 10€ ενώ η τιμή εισιτηρίου αυτοκίνητο είναι 29€.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ψαρά;

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Χρησιμοποιήστε το online σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets για να κλείσετε θέση προς τα Ψαρά με όλες τις προσφορές και τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις στα πλοία φέριμποτ.