Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Μέσω της πλατφόρμας κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε online φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιβατικά πλοία για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε Ελλάδα και Εξωτερικό με λίγα κλικ. Εδώ θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων με φθηνά εισιτήρια πλοίων και όλες τις εκπτώσεις και προσφορές στα εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων στο booktickets

Αν επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, το booktickets σας προσφέρει μια άνετη και γρήγορη διαδικασία κράτησης του εισιτηρίου σας μέσω του διαδικτύου. Με μια ευρεία γκάμα πάνω από 250 προορισμούς, είτε εντός της Ελλάδας είτε σε διεθνείς προορισμούς, μπορείτε εύκολα να βρείτε τον προορισμό που επιθυμείτε και να συγκρίνετε τις διαθέσιμες ακτοπλοϊκές εταιρείες και τις τιμές των εισιτηρίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές των εισιτηρίων, έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Εξασφαλίζετε εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο κάνοντας την κράτηση του εισιτηρίου σας μέσω του booktickets. Αυτό σας εξασφαλίζει την θέση που επιθυμείτε και ότι δεν θα υπάρχουν απρόοπτες καθυστερήσεις ή προβλήματα κατά την επιβίβαση.

Γιατί να επιλέξεις την πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων πλοίων booktickets;

Το μεγαλύτερο προτέρημα του booktickets είναι ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε όλη την διαδικασία online στο internet, χωρίς να αντιμετωπίσετε τις μακριές ουρές ή τον κόπο της επίσκεψης σε σταθμούς επιβίβασης ή πρακτορεία. Απλά συνδεθείτε στο διαδίκτυο, επιλέξτε τον προορισμό σας, επιλέξτε τις ημερομηνίες και τις ώρες αναχώρησης που σας βολεύουν και ολοκληρώστε την έκδοση του εισιτηρίου σας online σε λίγα λεπτά. Είναι άκρως ευέλικτο και βολικό, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Γιατί να επιλέξεις ηλεκτρονικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια e-tickets;

Επιπλέον, στο booktickets, έχετε την επιλογή να επιλέξετε να λάβετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά (e-ticket). Μπορείτε να αποθηκεύσετε στο κινητό σας τηλέφωνο ή να το εκτυπώσετε, για να έχετε πρόσβαση σε αυτό άμεσα κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φορτώνεστε με χαρτιά ή να ανησυχείτε για το αν θα έχετε το εισιτήριό μαζί σας. Απλά επιδείξτε το e-ticket από το κινητό σας ή το εκτυπωμένο αντίγραφο και είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε, χωρίς περιττές καθυστερήσεις ή περιορισμούς.

Άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση πελατών

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε διευκρινίσεις σχετικά με το ταξίδι σας, το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του booktickets είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +30 2612 619010 ή στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] και θα σας παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε για να καλύψουμε κάθε ερώτησή σας σχετικά με το ταξίδι σας. Η ομάδα του booktickets θα φροντίσει να έχετε μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία ταξιδιού, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες για να μείνει το ταξίδι σας αξέχαστο.


booktickets