e-Tickets: Εισιτηρίων πλοίων στο κινητό

e-Tickets: Εισιτηρίων πλοίων στο κινητό

Με την υπηρεσία κράτησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων πλοίων e-Tickets του booktickets μπορείς να κλείσεις τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια on line, να τα παραλάβεις στο κινητό σου τηλέφωνο και να επιβιβαστείς αμέσως στο πλοίο. Τώρα το ταξίδι με πλοίο έγινε πιο απλό και εύκολο!

Κλείσε τα online τα ηλεκτρονικά σου εισιτήρια (e-tickets) για τα δρομολόγια των πλοίων στο booktickets και τέρμα οι ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων και οι ατελείωτες ώρες αναμονής. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτήριου e-Ticket και ηλεκτρονικού check in.

Πως κάνω κράτηση εισιτηρίων πλοίων e-Tickets;

  1. Κάντε κράτηση του εισιτηρίου σας online στην ιστοσελίδα booktickets.gr
  2. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο e-ticket θα σας σταλεί στο email σας.
  3. Το κατεβάζετε στο κινητό σας ή το εκτυπώνετε.

Κατά την επιβίβαση στο πλοίο, επιδεικνύεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο e-ticket, είτε εκτυπωμένο είτε από το κινητό σας. Με το e-Ticket μπαίνετε απευθείας στο πλοίο για επιβίβαση! Απλώς συνιστάται στους επιβάτες να είναι στο λιμάνι 30 λεπτά και για τους οδηγούς 1 ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου.

Πως κάνω Web check-in για έκδοση e-Ticket:

Όταν κάνεις κράτηση των εισιτηρίων σου στο booktickets λαμβάνεις ένα email επιβεβαίωσης κράτησης. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί στο Web check-in συμπληρώνοντας τον κωδικό της κράτησής σου & παραλαμβάνεις το e-ticket στο κινητό σου. Έτσι μπορείς να μπεις απευθείας στο πλοίο. Η διαθεσιμότητα του Web check-in είναι από 2 ως 48 ώρες πριν αναχωρήσει το πλοίο.

Οι κάτωθι ακτοπλοϊκές εταιρείες παρέχουν e-tickets:

Aegean Speed Lines, Africa Morocco Link, ANES Ferries, Alpha Lines, Blue Star Ferries, Fast Ferries, Golden Star , erries, Goutos Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Seajets, Saronic Ferries

Μετά την αγορά των ηλεκτρονικών εισιτηρίων (e-tickets) σας από τον ιστότοπο booktickets, μπορείτε απλώς να τα εκτυπώσετε ή να τα κατεβάσετε στο κινητό σας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του e-ticket που παρέχεται από το booktickets είναι ότι μπορείτε αμέσως να επιβιβαστείτε στο πλοίο χωρίς να ταλαιπωρηθείτε περιμένοντας σε ουρές και εκδοτήρια.

Αν τελικά δεν λάβεις τα ηλεκτρονικά σου εισιτήρια με Web check-in μπορείς να τα παραλάβεις τα εισιτήριά σου από τα εκδοτήρια της κάθε ακτοπλοϊκής εταιρείας στα λιμάνια. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να προσέλθεις στο λιμάνι νωρίτερα για την εκτύπωση και παραλαβή των εισιτηρίων σου.