Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για τα νησιά των Κυκλάδων το 2024

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για τα νησιά των Κυκλάδων το 2024

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολόγιων και εισιτηρίων πλοίων για τα νησιά των Κυκλάδων, έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας για το νέο έτος 2024 μέσα από την πλατφόρμα του booktickets. Εδώ μπορείτε να κλείσετε εύκολα και απλά τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια παίρνοντας όλες τις εκπτώσεις τόσο σε επιβάτες όσο και σε οχήματα.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων για Κυκλάδες για το 2024

Η διάθεση των δρομολογίων και το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα νησιά των Κυκλάδων ανακοινώθηκαν για το έτος 2024. Στο booktickets θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις τιμές των εισιτηρίων, τα δρομολόγια και τις ώρες αναχώρησης των πλοίων για να οργανώσετε εγκαίρως το ταξίδι σας.

Δρομολόγια πλοίων και εισιτήρια για Σαντορίνη

Πειραιάς - Σαντορίνη: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για την Σαντορίνη πραγματοποιούνται καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου με αυξημένες συνδέσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 45,5€ ενώ το κόστος ενός αυτοκινήτου είναι 128€. Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού είναι λιγότερο από από 8 ώρες και οι ενδιάμεσοι σταθμοί πριν την μετάβαση στην Σαντορίνη είναι η Πάρος και η Νάξος.

Δρομολόγια πλοίων και εισιτήρια για Σύρο

Πειραιάς - Σύρος: Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις του Πειραιά με την Σύρο εκτελούνται καθημερινά όλο τον χρόνο. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες πραγματοποιούν καθημερινά αυτό το δρομολόγιο. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 36,5€ σε οικονομική προσφορά και του αυτοκινήτου σε 102,50€. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 4 ώρες με συμβατικό επιβατικό πλοίο.

Δρομολόγια πλοίων και εισιτήρια για Τήνο

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Τήνο πραγματοποιούνται από το λιμάνι του Πειραιά και από το λιμάνι της Ραφήνας.
Πειραιάς - Τήνος: Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 5 ώρες. Το κόστος εισιτηρίου είναι 38,5€ σε οικονομική προσφορά. Ραφήνα - Τήνος: Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 3 ώρες & 45 λεπτά και το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 35€ σε οικονομική προσφορά.

Δρομολόγια πλοίων και εισιτήρια για Μύκονο

Πειραιάς - Μύκονος: Τακτικά δρομολόγια εκτελούνται όλο τον χρόνο από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Μύκονο. Κατά την διάρκεια της θερινής σεζόν τα δρομολόγια είναι πιο συχνά και από περισσότερες εταιρείες. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 43€ σε οικονομική προσφορά ενώ το εισιτήριου ενός αυτοκινήτου κοστίζει 120€.

Δρομολόγια πλοίων και εισιτήρια για Νάξο

Πειραιάς - Νάξος: Ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται καθημερινά και όλο τον χρόνο από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Νάξο. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 42€ σε οικονομική προσφορά και του αυτοκινήτου σε 116€. Η διάρκεια του ταξιδιού με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 5 ώρες και 20 λεπτά.

Πως να κάνω κράτηση εισιτηρίων πλοίων για Κυκλάδες;

Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων online στο booktickets και να παραλάβετε τα εισιτήριά στο κινητό σας. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.