Λειψοί: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Λειψοί: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Λειψοί
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ικαρία - Λειψοί
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κως - Λειψοί
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Λειψούς

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Λειψούς με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.

Επιπλέον, μπορείτε να ταξιδέψετε στους Λειψούς από την Κάρπαθο, την Κάσο και το Καστελόριζο. Υπάρχουν επίσης αναχωρήσεις από τη Νίσυρο προς τους Λειψούς, καθώς και από Σάμο, Σύμη και Τήλο.

Δημοφιλής ακτοπλοϊκές συνδέσεις για τους Λειψούς

Μερικές δημοφιλής ακτοπλοϊκές συνδέσεις για τους Λειψούς παρατίθενται παρακάτω:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Λειψοί: Το δρομολόγιο από Πειραιά πραγματοποιείται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries και η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 8,5 ώρες. Το κόστος ενός απλού εισιτηρίου είναι 48€.
  • Δρομολόγια πλοίων Ικαρία - Λειψοί: Η διάρκεια του ταξιδιού από την Ικαρία στους Λειψούς είναι περίπου 1,5 ώρες και οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 19€. Το πλοίο κάνει ενδιάμεση στάση στην Πάτμο πριν την άφιξή του στους Λειψούς.
  • Δρομολόγια πλοίων Κως - Λειψοί: Τα δρομολόγια εκτελούνται καθημερινά από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και την Dodekanisos Seaways με ενδιάμεση στάση στην Κάλυμνο και την Λέρο. Η μικρότερη χρονική διάρκεια του δρομολογίου είναι 2 ώρες και πραγματοποιείται από την Dodekanisos Seaways με κόστος εισιτηρίου 32€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Λειψούς;

Κάντε κράτηση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους Λειψούς online από το booktickets και επιβιβαστείτε στο πλοίο της Blue Star Ferries από το λιμάνι του Πειραιά.

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.