Αίγινα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Αίγινα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά από Πειραιά για Αίγινα στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για Αίγινα

Τόσο η μετάβαση από τον Πειραιά προς την Αίγινα όσο και η επιστροφή, είναι εύκολη και γρήγορη, καθώς υπάρχουν πλοία που αναχωρούν από τρία λιμάνια στην Αίγινα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  • Δρομολόγιο πλοίου από τον Πειραιά προς την Αίγινα: Τα πλοία ξεκινούν καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, τουλάχιστον 12 πλοία αναχωρούν από τον Πειραιά προς την Αίγινα, συνήθως από 6:30 το πρωί έως 6:00 το απόγευμα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από τον Πειραιά προς την Αίγινα κυμαίνεται από 40 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου και το κόστος εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται από 12€ ως 19€. Επίσης υπάρχει δυνατότητα έκδοσης e-ticket. Η διαδρομή πραγματοποιείται από ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν ή ιπτάμενα δελφίνια.
  • Δρομολόγιο πλοίου από την Αίγινα προς τον Πειραιά: Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες: Saronic Ferries, ANES Ferries, Aegean Flying Dolphins, Blue Star Ferries. Αυτό το δρομολόγιο εκτελείται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 19 ευρώ, ανάλογα αν το πλοίο είναι ταχύπλοο καταμαράν ή συμβατικό. Η διάρκεια του ταξιδιού από την Αίγινα προς τον Πειραιά είναι μεταξύ 40 λεπτών έως 1 ώρα. Η πιο γρήγορη ακτοπλοϊκή εταιρεία σε αυτή τη διαδρομή είναι η Hellenic Seaways που μπορεί να φτάσει στον Πειραιά σε 40 λεπτά.
  • Δρομολόγιο πλοίου από Αίγινα (Σουβάλα) προς Πειραιά: Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας από Σουβάλα στην Αίγινα προς τον Πειραιά. Η Σουβάλα βρίσκεται 10 χιλιόμετρα βορειότερα του κεντρικού λιμανιού της Αίγινας και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού, με τακτική σύνδεση από τον Πειραιά. Το δρομολόγιο από τη Σουβάλα στην Αίγινα προς τον Πειραιά πραγματοποιείται από την Saronic Ferries με διάρκεια δρομολογίου 1 ώρα. Αυτό το δρομολόγιο εξυπηρετείται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, και το κόστος των εισιτηρίων είναι 19 ευρώ.

Συνολικά, το ταξίδι με πλοίο από την Αίγινα προς τον Πειραιά και αντίστροφα είναι βολικό και προσφέρει πολλές επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες των επιβατών.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αίγινα;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!