Αμοργός: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Αμοργός: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Δρομολόγιο πλοίου από Πειραιά προς Αιγιάλη, Αμοργός
  • Δρομολόγιο πλοίου από Πειραιά προς Κατάπολα, Αμοργός
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκα εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για Αμοργό

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα σε φθηνές τιμές για όλα τα δρομολόγια των πλοίων για την Αμοργό μπορείς γρήγορα και οικονομικά να τα κλείσεις στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου!

Τα πλοία που πηγαίνουν στην Αμοργό αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά όπως επίσης και από πολλά άλλα νησιά των Κυκλάδων. Η Αμοργός διαθέτει δύο λιμάνια: τα Κατάπολα και την Αιγιάλη.

Επιπλέον, η Αμοργός έχει άμεση σύνδεση με πλοίο από και προς τα νησιά Νάξο, Σαντορίνη, Ίος, Πάρος, Μύκονος, Κουφονήσια, Μήλος, προσφέροντας έτσι δυνατότητες για ενδιαφέρουσες εκδρομές και ταξίδια σε διάφορους γραφικούς προορισμούς.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Αμοργό

  • Δρομολόγιο πλοίου από Πειραιά προς Αιγιάλη, Αμοργός: Υπάρχουν ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς την Αιγιάλη, στην Αμοργό. Η Αιγιάλη βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Αμοργού και είναι ένας κόλπος με πολλές όμορφες παραλίες. Απέχει 15 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού, την Χώρα, και αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο λιμάνι της Αμοργού. Το δρομολόγιο Πειραιάς - Αιγιάλη, Αμοργός πραγματοποιείται από την εταιρεία Blue Star Ferries και λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εισιτήρια για αυτήν τη διαδρομή είναι διαθέσιμα τόσο για επιβάτες όσο και για αυτοκίνητα και μηχανές. Η διάρκεια του ταξιδιού από τον Πειραιά προς την Αιγιάλη, Αμοργός είναι περίπου 7 ώρες και 45 λεπτά.
  • Δρομολόγιο πλοίου από Πειραιά προς Κατάπολα, Αμοργός: Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς Κατάπολα, στην Αμοργό. Η διάρκεια του ταξιδιού από τον Πειραιά προς την Αιγιάλη, Αμοργός είναι περίπου 5 ώρες και 45 λεπτά και το δρομολόγιο εκτελείται από την Blue Star Ferries. Το λιμάνι της Κατάπολας είναι το κύριο λιμάνι του νησιού της Αμοργού και αποτελούν σημαντικό σημείο εισόδου. Βρίσκονται στο Νότιο Αιγαίο Πέλαγος, κοντά στις νησιά Νάξο και Ίο. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά γραφικά καφέ, παραδοσιακές ταβέρνες και μια γραφική μικρή παραλία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αμοργό;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για την Αμοργό. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το εισιτήριό σου για το ταξίδι σου εγκαίρως με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.