Ανάφη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Ανάφη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Ανάφη
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Νάξος - Ανάφη
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Πάρος - Ανάφη
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Κρήτη - Ανάφη
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δημοφιλή ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Ανάφη

Έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτήριων για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Ανάφη μπορείς να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Ανάφη: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά για Ανάφη 2 φορές την εβδομάδα με ενδιάμεση στάση του πλοίου στην Σαντορίνη. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 8 ώρες και το κόστος ενός απλού εισιτηρίου ξεκινά από 45,5€.
  • Δρομολόγια πλοίων Νάξος - Ανάφη: Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Νάξο - Ανάφη εκτελείται συνήθως από την εταιρεία Seajets με το ταχύπλοο σκάφος Caldera Vista 2 φορές την εβδομάδα. Τα δρομολόγια γίνονται πιο συχνά κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Το κόστος του εισιτηρίου με την Seajets είναι 28,3€ και ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 4,5 ώρες.
  • Δρομολόγια πλοίων Πάρος - Ανάφη: Αυτό το δρομολόγιο πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Seajets. Ο χρόνος μετάβασης στην Ανάφη είναι περίπου 5 ώρες και το κόστος εισιτηρίου είναι 35,4€
  • Δρομολόγια πλοίων Κρήτη - Ανάφη: Η Ανάφη συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το λιμάνι της Σητείας στην Κρήτη. Το δρομολόγιο πραγματοποιείται 1 φορά την εβδομάδα από την Blue Star Ferries και το κόστος του εισιτηρίου είναι 18.5€. Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ώρες και 15 λεπτά.


Από την Ανάφη επίσης μπορείτε να ταξιδέψετε σε κοντινά νησιά όπως την Σαντορίνη, την Μύκονο, την Μήλο, την Σύρο και την Κρήτη. Κάντε την κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας online για την Ανάφη από το booktickets και επιβιβαστείτε στο πλοίο για ένα αξέχαστο ταξίδι.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ανάφη;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για την Ανάφη. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το εισιτήριό σου για το ταξίδι σου εγκαίρως με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.