Ίος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Ίος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Ίος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Νάξος - Ίος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σαντορίνη - Ίος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Ίο

Κάντε κράτηση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα για όλα τα δρομολόγια πλοίων για την Ίο Τα πλοία που ταξιδεύουν προς την Ίο αναχωρούν από την Ηπειρωτική Ελλάδα από τα δύο λιμάνια της Αθήνας, τον Πειραιά και τη Ραφήνα.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για το νησί της Ίου

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Ίος: Με καθημερινές αναχωρήσεις πλοίων η ακτοπλοϊκή εταιρεία Zante Ferries εκτελεί το δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά για την Ίο. Η χρονική διάρκεια του δρομολογίου είναι λίγο παραπάνω από 11 ώρες και το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 48€ ενώ το κόστος του εισιτηρίου για αυτοκίνητα είναι 80€. Το δρομολόγιο αυτό πραγματοποιείται και από την Blue Star Ferries με διάρκεια λιγότερο από 7 ώρες και κόστος εισιτηρίου 54€.
  • Δρομολόγια πλοίων Νάξος - Ίος: Το απευθείας δρομολόγιο Νάξος - Ίος πραγματοποιείται με ταχύπλοο από την εταιρεία Seajets σε 1 ώρα με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 21,5€ και αυτοκινήτου 57€. Επίσης η Blue Star Ferries πραγματοποιεί αυτό το δρομολόγιο με κόστος εισιτηρίου 22€ και αυτοκινήτου 78€. Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα.
  • Δρομολόγια πλοίων Σαντορίνη - Ίος: Για ταξίδια από Σαντορίνη προς την Ίο, υπάρχουν περίπου 5-6 πλοία καθημερινά, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο λειτουργούν τουλάχιστον μία φορά την ημέρα για περίπου 4-5 ημέρες την εβδομάδα. Η διάρκεια του ταξιδιού από Σαντορίνη προς την Ίο είναι κυμαίνεται από 1 ώρα ως 2 ώρες, αλλά μπορεί να είναι μικρότερη αν επιλέξετε ένα ταχύπλοο πλοίο τύπου καταμαράν. Οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, αλλά κυμαίνονται κατά μέσο όρο από 7 έως 16 ευρώ.

Επιπλέον, η Ίος έχει ακτοπλοϊκές συνδέσεις με άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Μύκονος, η Πάρος, η Μήλος, η Φολέγανδρος, η Σίφνος και άλλα.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ίο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο με αξιοπιστία και άνεση.