Κάσος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κάσος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Κάσος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κρήτη - Κάσος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ρόδος - Κάσος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά προς Κάσο

Η Κάσος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τον Πειραιά και με άλλα νησιά του Αιγαίου με τακτικά δρομολόγια πλοίων. Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Κάσο με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Κάσο

Ακολουθούν μερικά δημοφιλή δρομολόγια για Κάσο:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Κάσος: Η ηπειρωτική χώρα συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Κάσο από τον Πειραιά μέσω της εταιρείας Blue Star Ferries. Τα πλοία εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Κάσος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το ταξίδι για την Κάσο διαρκεί περίπου 22 ώρες και το κόστος ενός απλού δρομολογίου είναι 73,5€. Το δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται απευθείας αλλά με στάσεις στα νησιά: Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Σύμη, Ρόδος, Κάσος.
  • Δρομολόγια πλοίων Κρήτη - Κάσος: Η Κάσος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τα λιμάνια του Ηρακλείου και της Σητείας. Δύο φορές την εβδομάδα πραγματοποιούνται δρομολόγια από το λιμάνι του Ηρακλείου για την Κάσο με ενδιάμεσο σταθμό την Σητεία. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 5 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι 19€. Ο χρόνος ταξιδιού από την Σητεία στην Κάσο είναι 2 ώρες και το εισιτήριο κοστίζει 11€.
  • Δρομολόγια πλοίων Ρόδος - Κάσος: Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ρόδου με την Κάσο εκτελείται 3-4 φορές την εβδομάδα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 6,5 ώρες και το κόστος του εισιτηρίου είναι 22,5€. Το δρομολόγιο πραγματοποιείται με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθος.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κάσο;

Στο booktickets θα βρεις λεπτομέρειες για όλες τις διαδρομές, τους προορισμούς, τις ώρες αναχώρησης, καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων με όλες τις εκπτώσεις τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα. Σύγκρινε τις τιμές και κλείσε εύκολα και απλά, φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα.