Κουφονήσια: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κουφονήσια: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Πειραιά Κουφονήσια
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Μύκονο Κουφονήσια
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Σαντορίνη Κουφονήσια
  • Εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων Αμοργό Κουφονήσια
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια από / προς Κουφονήσια

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές από Πειραιά, Μύκονο, Σαντορίνη, Αμοργό προς τα Κουφονήσια στο booktickets. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα δρομολόγια είναι πιο συχνά, και υπάρχουν επίσης πολλά καθημερινά δρομολόγια από άλλα νησιά των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα:

  • Δρομολόγια πλοίων από Πειραιά προς Κουφονήσια: Υπάρχουν καθημερινά 1-2 πλοία που αναχωρούν από τον Πειραιά προς τα Κουφονήσια με ενδιάμεσους προορισμούς την Πάρο και την Νάξο. Η διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνεται από 5 - 7,5 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου (ταχύπλοο ή συμβατικό). Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν το δρομολόγιο είναι η Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία και η Seajets με ταχύπλοα. Το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου επιβάτη από την Αθήνα προς τα Κουφονήσια κυμαίνεται από 42€ έως 84€ ενώ το εισιτήριο αυτοκινήτου είναι 116€ με συμβατικό πλοίο.
  • Δρομολόγια πλοίων από Μύκονο προς Κουφονήσια: Καθημερινά αναχωρεί ένα πλοίο από τη Μύκονο προς τα Κουφονήσια κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1,5 ώρα με ταχύπλοο της Seajets, και το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη είναι περίπου 78€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Σαντορίνη προς Κουφονήσια: Συνήθως υπάρχει ένα πλοίο από τη Σαντορίνη προς τα Κουφονήσια καθημερινά κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Η διάρκεια του ταξιδιού με ταχύπλοο της Seajets είναι περίπου 2 ώρες, και το κόστος ενός εισιτηρίου περίπου 95€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Αμοργό προς Κουφονήσια: Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ της Αμοργού (Κατάπολα) και των Κουφονησίων. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 30 λεπτά με ταχύπλοο της seajets με το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη να είναι 28€. Το δρομολόγιο εκτελείται και με συμβατικά πλοία από τις εταιρείες Mikres Kyklades, Saos Ferries, Blue Star Ferries με κόστος εισιτηρίου επιβάτη να κυμαίνεται μεταξύ 6€ και 7€ και κόστος αυτοκινήτου 9,5€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κουφονήσια;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!