Πάρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Πάρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Αθήνα - Πάρο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Πειραιάς- Πάρο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Μύκονο - Πάρο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Πάρο

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Πάρο με τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις των ακτοπλοϊκών μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Πάρο

Οι ακτοπλοϊκές διαδρομές είναι πολλές και ποικίλες. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι οι εξής:

  • Δρομολόγια πλοίων από την Αθήνα προς την Πάρο: Τα τρία λιμάνια της Αθήνας, Πειραιάς, Ραφήνα και Λαύριο, εξυπηρετούν δρομολόγια προς την Πάρο, αλλά τα περισσότερα πλοία αναχωρούν από τον Πειραιά λόγω της εγγύτητάς του προς το κέντρο της Αθήνας. Το κόστος ενός εισιτηρίου για μια απλή οικονομική θέση κυμαίνεται από 20€ έως 80€, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου που θα επιλέξετε να ταξιδέψετε. Για το δρομολόγιο από Αθήνα προς Πάρο, εξυπηρετούνται τόσο με συμβατικά πλοία όσο και με ταχύπλοα, και οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλουν ανάλογα με την κατηγορία του πλοίου που θα επιλέξετε να ταξιδέψετε.
  • Δρομολόγια πλοίων από τη Μύκονο προς την Πάρο: Υπάρχουν καθημερινά διαθέσιμα πλοία που εκτελούν το δρομολόγιο από τη Μύκονο προς την Πάρο όλον τον χρόνο. Τόσο ταχύπλοα όσο και συμβατικά πλοία εξυπηρετούν αυτήν τη διαδρομή, ξεκινώντας από το λιμάνι του Τούρλου και καταλήγοντας στο λιμάνι της Παροικιάς στην Πάρο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα, και οι τιμές για ένα κανονικό εισιτήριο κυμαίνονται από 50€ έως 60€, ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία.


Πέραν των παραπάνω, υπάρχουν και πολλές άλλες διαδρομές και προορισμοί που συνδέονται με το νησί, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για τους ταξιδιώτες. Στην Πάρο, οι ταξιδιώτες έχουν την επιλογή να επιβιβαστούν είτε σε συμβατικά πλοία είτε σε ταχύπλοα/καταμαράν. Τα συμβατικά πλοία είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος και προσφέρουν πιο οικονομικά εισιτήρια, ενώ τα ταχύπλοα/καταμαράν είναι πιο γρήγορα, αλλά έχουν πιο ακριβά εισιτήρια.

Τα συμβατικά πλοία κυρίως ανήκουν στην εταιρεία Blue Star Ferries, ενώ αρκετές άλλες εταιρείες, όπως η Seajets, η Fast Ferries, η Golden Star Ferries και η Minoan Lines, διαθέτουν ταχύπλοα/καταμαράν πλοία στον στόλο τους.

Το νησί συνδέεται με διάφορους προορισμούς μέσω ακτοπλοΐας. Ανάμεσα στους προορισμούς αυτούς περιλαμβάνονται τα λιμάνια της Αθήνας, τον Πειραιά και τη Ραφήνα, καθώς επίσης και αμέτρητα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Νάξο, και τα περισσότερα από τα νησιά των Κυκλάδων. Επιπλέον, υπάρχει σύνδεση με το νησί της Κρήτης.