Ραφήνα: Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων

Ραφήνα: Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά Ραφήνα - Άνδρος
  • Ακτοπλοϊκά Ραφήνα - Ίος
  • Ακτοπλοϊκά Ραφήνα - Θήρα (Σαντορίνη)
  • Ακτοπλοϊκά Ραφήνα - Μύκονος
  • Ακτοπλοϊκά Ραφήνα - Νάξος
  • Ακτοπλοϊκά Ραφήνα - Πάρος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων από Ραφήνα

Τα πιο διαδεδομένα δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι της Ραφήνας είναι τα παρακάτω:

  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Άνδρος: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Ραφήνα στην Άνδρο πραγματοποιούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries. Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ραφήνα για Άνδρος είναι περίπου από 1 ώρα ως 2 ώρες αν και η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Η τιμή του εισιτηρίου για το ταξίδι με το πλοίο από Ραφήνα στην Άνδρο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εποχή. Κατά μέσο όρο, το κόστος κυμαίνεται από 25 - 38 €. Επίσης στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο έχετε την δυνατότητα να κλείσετε καμπίνα και να πάρετε και το αυτοκίνητό σας με το πλοίο.
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Ίος: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries πραγματοποιεί το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Ραφήνα - Ίος. Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ραφήνα για Ίος είναι περίπου 5ω 15λ. αν και η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Επίσης στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Ραφήνα για Ίο έχετε την δυνατότητα να πάρετε και το αυτοκίνητό σας με το πλοίο.
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Θήρα (Σαντορίνη): Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ραφήνα για Σαντορίνη πραγματοποιούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries. Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ραφήνα για Σαντορίνη είναι 6ώ 5λ αν και η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Η τιμή του εισιτηρίου για το ταξίδι με το πλοίο από για Σαντορίνη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εποχή. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 81 €. Επίσης στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο έχετε την δυνατότητα να πάρετε και το αυτοκίνητό σας με το πλοίο.
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Μύκονος: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ραφήνα για Μύκονο πραγματοποιούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries, Golden Star Ferries, Seajets και Fast Ferries. Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ραφήνα για Μύκονο κυμαίνεται από 2ώ 25λ. ως 4ω 30λ αν και η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Η τιμή του εισιτηρίου για το ταξίδι με το πλοίο από Ραφήνα για Μύκονο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εποχή. Κατά μέσο όρο, το κόστος κυμαίνεται από 38€ με συμβατικά πλοία και ως 76€ με ταχύπλοα. Επίσης στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Ραφήνα για Μύκονο έχετε την δυνατότητα να κλείσετε καμπίνα και να πάρετε και το αυτοκίνητό σας με το πλοίο μόνο στα συμβατικά πλοία.
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Νάξος: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ραφήνα για Νάξο πραγματοποιούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries, Golden Star Ferries και Fast Ferries. Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ραφήνα για Νάξο κυμαίνεται από 3ώ 25λ. ως 5ω 50λ αν και η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Η τιμή του εισιτηρίου για το ταξίδι με το πλοίο από Ραφήνα για Νάξο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εποχή. Κατά μέσο όρο, το κόστος κυμαίνεται από 43€ με συμβατικά πλοία και ως 70,5€. Επίσης στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Ραφήνα για Νάξο έχετε την δυνατότητα να κλείσετε καμπίνα και να πάρετε και το αυτοκίνητό σας με το πλοίο.
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Πάρος: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ραφήνα για Πάρο πραγματοποιούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Seajet, Golden Star Ferries και Fast Ferries. Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ραφήνα για Πάρο είναι περίπου 3ώ 30λ αν και η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Η τιμή του εισιτηρίου για το ταξίδι με το πλοίο από Ραφήνα για Πάρο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εποχή. Η τιμή του εισιτηρίου του πλοίου είναι 70€.
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Τήνος: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ραφήνα για Τήνο πραγματοποιούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries, Golden Star Ferries, Seajets και Fast Ferries. Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Ραφήνα για Τήνο κυμαίνεται από 1ώ 50λ. με ταχύπλοο ως 4ω με συμβατικό πλοίο αν και η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Η τιμή του εισιτηρίου για το ταξίδι με το πλοίο από Ραφήνα για Τήνο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εποχή. Κατά μέσο όρο, το κόστος κυμαίνεται από 48,5€ με ταχύπλοα σκάφη και 35€ με συμβατικά πλοία. Επίσης στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Ραφήνα για Τήνο έχετε την δυνατότητα να κλείσετε καμπίνα και να πάρετε και το αυτοκίνητό σας με συμβατικό πλοίο.

Πως θα κάνω κράτηση εισιτηρίων;

Κάντε εύκολα και οικονομικά τις κρατήσεις σας για ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς και από το λιμάνι της Ραφήνας μέσω του booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες ακτοπλοϊκές συνδέσεις, προσφορές και είδη εισιτηρίων για δρομολόγια προς Άνδρο, Ιο, Τήνο, Πάρο, Νάξο και Μύκονο.