Σάμος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σάμος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιά προς Σάμο (Καρλόβασι)
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Μύκονο προς Σάμο (Καρλόβασι)
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πάτμο προς Σάμο (Πυθαγόρειο)
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λέρο προς Σάμο (Πυθαγόρειο)
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Χίο προς Σάμο (Βαθύ)
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σάμο

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα δρομολόγια πλοίων για την Σάμο μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και απλά. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Σάμο

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις προς Σάμο

  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά προς Σάμο (Καρλόβασι): Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχουν 1-3 πλοία από τον Πειραιά προς το Καρλόβασι σχεδόν κάθε μέρα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού είναι περίπου 8,5 ώρες και το κόστος ενός εισιτηρίου είναι περίπου 74€.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο προς Σάμο (Καρλόβασι): Υπάρχουν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τη Μύκονο προς τη Σάμο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού είναι 3 ώρες και 45 λεπτά και το κόστος ενός εισιτηρίου είναι περίπου 18€.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτμο προς Σάμο (Πυθαγόρειο): Συνήθως υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές συνδέσεις ανά ημέρα μεταξύ της Πάτμου και του λιμανιού του Πυθαγορείου στη Σάμο. Η διάρκεια του ταξιδιού από την Πάτμο προς τη Σάμο είναι 1,5 ώρες.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Λέρο προς Σάμο (Πυθαγόρειο): Στην περίοδο αιχμής, υπάρχουν 2 πλοία ανά ημέρα από τη Λέρο προς τη Σάμο (Πυθαγόρειο). Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού από τη Λέρο προς Σάμο είναι περίπου 2,5 ώρες και το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου είναι 41€.
  • Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Χίο προς Σάμο (Βαθύ): Τα πλοία αναχωρούν από τη Χίο για τη Σάμο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τη Χίο στη Σάμο διαρκεί περίπου 3,5 ώρες και το κόστος ενός εισιτηρίου είναι περίπου 13€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σάμο;

Είναι πάντα καλό να ελέγχετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Σάμο. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εύκολα και γρήγορα online μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας και εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.