Σαντορίνη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σαντορίνη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Πειραιάς - Σαντορίνη
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Ραφήνα - Σαντορίνη
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Μύκονο - Σαντορίνη
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια Ηράκλειο - Σαντορίνη
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σαντορίνη

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες, αυτοκίνητα, μηχανές για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σαντορίνη με τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Σαντορίνη

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Σαντορίνη είναι τα κάτωθι:

  • Δρομολόγια πλοίων από Ραφήνα προς Σαντορίνη: Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, υπάρχει ένα δρομολόγιο πλοίου που συνδέει την Ραφήνα με τη Σαντορίνη, με το πλοίο SuperExpress της εταιρείας Golden Star Ferries. Το ταχύπλοο μεταφέρει 1070 επιβάτες και 200 οχήματα. Η διαδρομή από τη Ραφήνα προς τη Σαντορίνη διαρκεί περίπου 5 ώρες και 20 λεπτά. Το πλοίο ξεκινά καθημερινά στις 7:20 π.μ., με την εκτιμώμενη ώρα άφιξης στη Σαντορίνη να είναι στις 12:40 μ.μ. Στη διάρκεια του ταξιδιού, υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί στα νησιά Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Ίο. Το πλοίο προσφέρει μόνο αεροπορικού τύπου θέσεις, και το κόστος εισιτηρίου επιβάτη περίπου 80 ευρώ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 85€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Μύκονο προς Σαντορίνη: Μπορείτε να ταξιδέψετε από τη Μύκονο προς τη Σαντορίνη επιλέγοντας μεταξύ συμβατικών πλοίων και ταχύπλοων. Τα δρομολόγια είναι εποχιακά και πραγματοποιούνται από τα τέλη Μαρτίου ως τα μέσα Οκτωβρίου. Όλα τα πλοία ξεκινούν από το Λιμάνι του Τούρλου (ή Νέο Λιμάνι) στη Μύκονο και φτάνουν στο Λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη. Το κόστος ενός εισιτηρίου κυμαίνεται από 67 ευρώ έως 89 ευρώ για μία κανονική θέση ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 51€.
  • Δρομολόγια πλοίων από Ηράκλειο προς Σαντορίνη: Από το Ηράκλειο μπορείτε να ταξιδέψετε προς τη Σαντορίνη με συμβατικά πλοία ή ταχύπλοα/καταμαράν. Τα δρομολόγια μεταξύ αυτών των δύο νησιών είναι διαθέσιμα από τα τέλη του Μαρτίου έως και τα μέσα του Οκτωβρίου. Τα πλοία αναχωρούν από το λιμάνι του Ηρακλείου και φτάνουν στο λιμάνι του Αθηνιού. Η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να κυμαίνεται από λιγότερο από 2 ώρες έως 6 ώρες και 20 λεπτά, και το κόστος για μια μονή διαδρομή μπορεί να είναι από 16 ευρώ έως 95,7 ευρώ για μία κανονική θέση, ανάλογα με την εταιρεία που ταξιδεύετε.

Δρομολόγια πλοίων Πειραιά - Σαντορίνη

Το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τον Πειραιά προς τη Σαντορίνη (Θήρα) εκτελείται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Υπάρχουν 8 ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν το δρομολόγιο: Blue Star Ferries, Seajets, Aegeon Pelagos, Zante Ferries, Minoan Lines, Sea Speed Ferries, Fast Ferries και Aegean Sea Lines. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται ανάλογα με το είδος του πλοίου, μεταξύ 20 και 138 ευρώ. Υπάρχουν εισιτήρια τόσο για επιβάτες όσο και για αυτοκίνητα και μηχανές.

Στη διαδρομή αυτή, υπάρχουν τόσο απευθείας δρομολόγια όσο και δρομολόγια με ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί συνήθως περιλαμβάνουν τις παρακάτω προορισμούς: Σίφνος, Ίος, Μήλος, Ανάφη, Ηράκλειο, Κρήτη, Κάσος, Κάρπαθος, Χάλκη, Ρόδος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Μύκονος, Σέριφος, Φολέγανδρος και Σίκινος.

  1. Το πλοίο "World Champion Jet" της εταιρείας Seajets, το οποίο είναι το ταχύτερο από όλα και αναχωρεί καθημερινά στις 7:00 π.μ. Ακολουθεί τη διαδρομή Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι λιγότερο από 5 ώρες με άφιξη στο λιμάνι της Σαντορίνης στις 11:45 π.μ. Το κόστος του εισιτηρίου είναι περίπου 90€.
  2. Το πλοίο "Blue Star Δήλος" που αναχωρεί καθημερινά στις 7:25 π.μ. και καλύπτει το δρομολόγιο όλο το χρόνο. Χρειάζεται περίπου 7,5 ώρες για να φτάσει στον προορισμό του και περνάει από τους ενδιάμεσους σταθμούς Πάρος και Νάξος. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 45 ευρώ ενώ το εισιτήριο αυτοκινήτου είναι 128€.
  3. Το πλοίο "Speedrunner Jet" της Seajets, καλύπτει το δρομολόγιο προς τη Σαντορίνη με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 78,7 ευρώ ενώ το κόστος αυτοκινήτου είναι 128€. Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 660 επιβάτες και 153 οχήματα, και η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 6 ώρες.
  4. Επιπλέον, υπάρχει το πλοίο "Thunder" της Fast Ferries που αναχωρεί επίσης στις 9:00 π.μ. και κάνει το δρομολόγιο με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σύρο, τη Μύκονο, την Πάρο και την Ίο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 ώρες και 45 λεπτά και το κόστος εισιτηρίου περίπου 76 ευρώ. Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει 1100 επιβάτες και 215 οχήματα.
  5. Τέλος, τα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρει το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τη Σαντορίνη σε 9 ώρες και 15 λεπτά. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, περνάει από τους ενδιάμεσους σταθμούς Σύρος, Πάρος, Νάξος και Ίος. Το κόστος του εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 45 ευρώ ενώ το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου ανέρχεται στα 128€.

Πως να κάνω κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Σαντορίνη;

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Σαντορίνη γρήγορα και οικονομικά online στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις φθηνότερες τιμές για όλα τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου!