Σέριφος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σέριφος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Πειραιάς - Σέριφο
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Σαντορίνη - Σέριφο
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Πάρος - Σέριφο
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Μήλος - Σέριφο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Σέριφο

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα δρομολόγια των πλοίων προς Σέριφο μπορείτε να κλείσετε εύκολα και απλά στο booktickets! Τα δρομολόγια των πλοίων που συνδέουν την Αθήνα με τις Κυκλάδες εξυπηρετούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σέριφος.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Σέριφο

Μερικά δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για την Σέριφο παρατίθενται παρακάτω:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Σέριφο: Τα δρομολόγια από τον Πειραιά προς τη Σέριφο είναι διαθέσιμα συνήθως όλο το χρόνο, αλλά τον χειμώνα υπάρχουν λιγότερες αναχωρήσεις. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κυρίως με συμβατικά αλλά και με ταχύπλοα. Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνεται από 2 ώρες ως 4,5 ώρες. Οι αναχωρήσεις από τον Πειραιά προς τη Σέριφο πραγματοποιούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Seajets, Aegean Sea Lines και Zante Ferries. Οι τιμές των εισιτηρίων επιβατών κυμαίνονται από 37,5€ ως 60€, ενώ για αυτοκίνητα οι τιμές ξεκινούν από 60€.
  • Δρομολόγια πλοίων Σαντορίνη - Σέριφο: Το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σέριφο εκτελείται 3-4 φορές την εβδομάδα από τις εταιρείες Seajets και Zante Ferries. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη κοστίζει 18€ με το συμβατικό πλοίο της Zante Ferries και ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 8 ώρες κάνοντας το πλοίο ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο αυτό σε 3,5 ώρες με ταχύπλοο πλοίο τύπου καταμαράν με κόστος εισιτηρίου 93,7€ και ενδιάμεσους σταθμούς τα νησιά Φολέγανδρος, Μήλος, Σίφνος.

Επίσης ακτοπλοϊκή σύνδεση έχει η Σέριφος με τα λιμάνια Σίκινο, Φολέγανδρο, Ίο, Κίμωλο, Σίφνο και Κύθνο.

  • Δρομολόγια πλοίων Πάρος - Σέριφο: Η Seajets εκτελεί απευθείας το δρομολόγιο Πάρος - Σέριφος με συμβατικό πλοίο με κόστος εισιτηρίου 8,3€ και εισιτήριο αυτοκινήτου 24€.
  • Δρομολόγια πλοίων Μήλος - Σέριφο: Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Μήλο - Σέριφο πραγματοποιείται από τις εταιρείες Seajets και Aegean Sea Lines με ενδιάμεσο σταθμό την Σίφνο. Η διάρκεια ταξιδιού κυμαίνεται από 1 ώρα ως 2,5 ώρες ανάλογα το τύπο του πλοίου. Το εισιτήριο κοστίζει από 12€ ως 30€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σέριφο;

Για να δείτε τις πιο πρόσφατες τιμές, τις αναχωρήσεις και τα δρομολόγια των πλοίων προς την Σέριφο από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ" και να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα κρατήσεων του booktickets για να κλείσετε εύκολα και απλά online τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σέριφο.