Σχοινούσα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σχοινούσα: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Σχοινούσα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Νάξο - Σχοινούσα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κουφονήσια - Σχοινούσα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Αμοργό - Σχοινούσα
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ηρακλειά - Σχοινούσα
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Σχοινούσα

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Σχοινούσα με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets!

Δρομολόγια πλοίων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σχοινούσα:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Σχοινούσα: Το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τη Σχοινούσα εκτελείται τουλάχιστον 2 - 3 φορές την εβδομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου με ενδιάμεσες στάσεις. Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 7 ώρες & 30 λεπτά. Τα δρομολόγια εκτελούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.
  • Δρομολόγια πλοίων Νάξο - Σχοινούσα: Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, υπάρχουν τουλάχιστον 2 ακτοπλοϊκές δρομολογήσεις ανάμεσα στη Νάξο και τη Σχοινούσα. Η διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο από τη Νάξο προς τη Σχοινούσα κυμαίνεται από 1,5 έως 2 ώρες, με το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου να κυμαίνεται μεταξύ 6,5 ευρώ και 7 ευρώ.
  • Δρομολόγια πλοίων Κουφονήσια - Σχοινούσα: Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αιχμής, υπάρχουν τουλάχιστον 2 καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ των Κουφονησίων και της Σχοινούσας. Η διάρκεια του ταξιδιού με το πλοίο από τα Κουφονήσια προς τη Σχοινούσα είναι περίπου 30-35 λεπτά, και το κόστος ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου κυμαίνεται μεταξύ 2,5 ευρώ και 4 ευρώ.
  • Δρομολόγια πλοίων από Αμοργό - Σχοινούσα: Υπάρχουν διάφορα δρομολόγια από την Αμοργό προς τη Σχοινούσα που εκτελούνται συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τουλάχιστον 2 καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις με πλοίο ανάμεσα στην Αμοργό και τη Σχοινούσα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού κυμαίνεται από 1,5 έως 3 ώρες, και το κόστος ενός εισιτηρίου είναι 8 ευρώ.
  • Δρομολόγια πλοίων από Ηρακλειά - Σχοινούσα: Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν 1-2 πλοία που αναχωρούν από την Ηρακλειά προς τη Σχοινούσα καθημερινά. Η διάρκεια του ταξιδιού από την Ηρακλειά προς τη Σχοινούσα κυμαίνεται από 5 έως 10 λεπτά, και το κόστος του εισιτηρίου είναι μεταξύ 3,5 ευρώ και 4,5 ευρώ.

Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων για την Σχοινούσα;

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για την Σχοινούσα εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας και εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.