Φολέγανδρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Φολέγανδρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Φολέγανδρος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λαύριο - Φολέγανδρος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Μύκονος - Φολέγανδρος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Νάξος - Φολέγανδρος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Φολέγανδρο

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Φολέγανδρο με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.

Η Φολέγανδρος είναι νησί των Κυκλάδων και συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω του Λαυρίου και του Πειραιά.

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Φολέγανδρος: Το δρομολόγιο πραγματοποιείται σε λιγότερο από 4 ώρες με ταχύπλοα πλοία τύπου Καταμαράν από την Seajets και με συμβατικά πλοία από την Zante Ferries με χρόνο ταξιδιού περίπου 10 ώρες. Το κόστος ταξιδιού κυμαίνεται από 48€ ως 84€. Το δρομολόγιο της Seajets κάνει ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, ενώ το πλοίο της Zante Ferries "Dionisios Solomos" κάνει στάσεις στα νησιά Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος.
  • Δρομολόγια πλοίων Λαύριο - Φολέγανδρος: H Seajets με το συμβατικό πλοίο "Sporades Star" εκτελεί το δρομολόγιο σε λιγότερο από 13 ώρες κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Κέα, Κύθνος, Σύρος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σίκινος. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ανέρχεται στα 28€, ενώ το εισιτήριο αυτοκινήτου κοστίζει στα 71€.
  • Δρομολόγια πλοίων Μύκονος - Φολέγανδρος: Το δρομολόγιο εκτελείται με επιβατικά ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν από την εταιρεία Seajets και η απόσταση διανύεται σε περίπου 4 ώρες κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 106€.
  • Δρομολόγια πλοίων Νάξος - Φολέγανδρος: Η Seajets πραγματοποιεί αυτό το δρομολόγιο με πλοία τύπου καταμαράν με διάθεση εισιτηρίων τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ώρες και το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 24€, ενώ για αυτοκίνητο το κόστος εισιτηρίου ανέρχεται σε 49,5€. Το δρομολόγιο εκτελείται με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Ίο και Σίκινο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Φολέγανδρο;

Επιπλέον η Φολέγανδρος έχει ακτοπλοϊκές συνδέσεις με την Ανάφη, την Αμοργό (Κατάπολα), την Κέα, την Κίμωλο, το Κουφονήσι, την Κύθνο, την Μήλο και άλλα νησιά των Κυκλάδων. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε online το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας και εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.