Χάλκη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Χάλκη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Χάλκη
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σητεία Κρήτη - Χάλκη
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ρόδος - Χάλκη
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων για Χάλκη

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά και άλλα νησιά προς Χάλκη με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Χάλκη

Μερικά δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Χάλκη παρατίθενται παρακάτω:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Χάλκη: Μπορείτε να ταξιδέψετε στη Χάλκη από τον Πειραιά, καθώς υπάρχουν τρία διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η διάρκεια ταξιδιού θα είναι πάνω από 19 ώρες. Το πλοίο από τον Πειραιά ακολουθεί την διαδρομή: Πειραιάς - Σαντορίνη - Ανάφη - Κάσος - Κάρπαθος - Διαφάνι - Χάλκη. Το κόστος εισιτηρίου ενός επιβάτη ξεκινά από 45,5€ ενώ το εισιτήριο ενός αυτοκινήτου είναι 128€.
  • Δρομολόγια πλοίων Κρήτη - Χάλκη: Επιπλέον, η Χάλκη συνδέεται με την Κρήτη με πλοίο, και υπάρχουν τρία δρομολόγια την εβδομάδα από τα λιμάνια Σητείας και Ηρακλείου ακολουθώντας την διαδρομή Σητεία (Κρήτη), Κάσος, Κάρπαθος, Διαφάνι, Χάλκη. Ο χρόνος του δρομολογίου είναι περίπου 7 ώρες και το κόστος εισιτηρίου για επιβάτη είναι 18€ ενώ το κόστος εισιτηρίου ενός αυτοκινήτου ξεκινά από 79€.
  • Δρομολόγια πλοίων Ρόδος - Χάλκη: Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να φτάσετε στη Χάλκη είναι να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι με πλοίο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Ρόδο. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν αυτά τα δρομολόγια είναι η Blue Star Ferries και η Alko Shipping N.E. Η τιμή εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται από 4,5€ ως 8€ και η διάρκεια ταξιδιού είναι 1 - 1,5 ώρες. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε και τα δύο νησιά κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Χάλκη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις online εισιτήρια πλοίων με μερικά απλά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με τις φθηνότερες τιμές εισιτηρίων και όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.