Κάρπαθος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κάρπαθος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Κάρπαθο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ρόδο - Κάρπαθο
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ηράκλειο Κρήτης - Κάρπαθο
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Καρπάθο

Φθηνά εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια για επιβάτες και αυτοκίνητα από Πειραιάς, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης προς Κάρπαθο. Πειραιάς Κάρπαθος Blue Star. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου δρομολόγια πλοίων για επιβάτες και οχήματα προς την Κάρπαθο. Η διάρκεια του δρομολογίου περίπου 17 ώρες και 30 λεπτά. Επιπλέον, η Κάρπαθος συνδέεται ακτοπλοϊκώς με πολλά άλλα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, όπως η Ρόδος, το Ηράκλειο (Κρήτη), η Κάσος, η Χάλκη και η Σαντορίνη.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων προς Κάρπαθο

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά δημοφιλή δρομολόγια πλοίων προς Κάρπαθο:

  • Δρομολόγιο πλοίου από Πειραιάς προς Κάρπαθο: Το καλοκαίρι, υπάρχουν περίπου 3 δρομολόγια την εβδομάδα προς την Κάρπαθο από τον Πειραιά. Η διάρκεια του ταξιδιού περίπου 17 ώρες και 30 λεπτά και το κόστος ενός εισιτηρίου για μια απλή θέση είναι 45,5€. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 128€.
  • Δρομολόγιο πλοίου από Ρόδο προς Κάρπαθο: Κατά την περίοδο αιχμής, υπάρχουν 2 - 3 πλοία την εβδομάδα που συνδέουν τη Ρόδο με την Κάρπαθο. Η διάρκεια του ταξιδιού από τη Ρόδο είναι περίπου 5 ώρες και το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη με πλοίο της Blue Star Ferries είναι περίπου 18,5 ευρώ. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 72€.
  • Δρομολόγιο πλοίου από Ηράκλειο Κρήτης προς Κάρπαθο: Κατά την περίοδο αιχμής, υπάρχουν 2 πλοία την εβδομάδα που συνδέουν το Ηράκλειο της Κρήτης με την Κάρπαθο. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 7 ώρες με Blue Star Ferries και ενδιάμεσες στάσεις σε Σητεία και Κάσο. Το ακτοπλοϊκό εισιτήριο επιβάτη κοστίζει περίπου 17 ευρώ και το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 72€.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κάρπαθο;

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Κάρπαθο γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!