Σητεία Κρήτης: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σητεία Κρήτης: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς - Σητεία, Κρήτης
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κάσος - Σητεία, Κρήτης
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Κάρπαθος - Σητεία, Κρήτης
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων για Σητεία

Η Σητεία διαθέτει θαλάσσιες συνδέσεις με τα εξής λιμάνια: Πειραιάς, Κάρπαθος, Κάσος, Ηράκλειο, Μήλο, Σαντορίνη, Ρόδο, και Χάλκη. Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια για Σητεία είναι τα παρακάτω:

  • Δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων Κάσος - Σητεία, Κρήτης: Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 2 ώρες και εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries με το πλοίο "Chios". Το κόστος ενός απλού εισιτηρίου πλοίου είναι 11€.
  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Σητεία, Κρήτης: Το δρομολόγιο εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα. Ο χρόνος του ταξιδιού κυμαίνεται από 12 ως 14 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις στην Σαντορίνη, Ανάφη και Ηράκλειο. Το κόστος ένα απλού εισιτηρίου είναι 45,5€ και το δρομολόγια πραγματοποιείται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.
  • Δρομολόγια πλοίων Κάρπαθος - Σητεία, Κρήτης: Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 4 ώρες. Το δρομολόγιο από Κάρπαθο για την Σητεία στην Κρήτη εξυπηρετείται από την Blue Star Ferries και πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό το δρομολόγιο λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και η τιμή ενός απλού εισιτηρίου ξεκινά από 17,5€. Τα πλοία εξυπηρετούν και επιβάτες και οχήματα.

Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων για την Σητεία Κρήτης;

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο για Σητεία εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας και εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.