Σύρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Σύρος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Πειραιάς – Σύρος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Λαύριο – Σύρος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Ραφήνα – Σύρος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Καβάλα – Σύρος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Σαντορίνη – Σύρος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς Σύρο

Εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με προορισμό την Σύρο μπορείτε να προμηθευτείτε online από το booktickets! Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται όλο τον χρόνο, με αυξημένα δρομολόγια τους καλοκαιρινούς μήνες από το λιμάνι του Λαυρίου. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν τα δρομολόγια από και προς την Σύρο είναι οι Blue Star Ferries, Fast Ferries, Minoan Lines και Seajets.

Δημοφιλή ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σύρο

Παρακάτω παρατίθενται μερικά δημοφιλή ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εκτελούνται προς την Σύρο:

  • Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς – Σύρος: Τακτικά δρομολόγια πλοίων εκτελούνται από τον Πειραιά προς τη Σύρο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Seajets και Blue Star Ferries. Η μέση χρονική διάρκεια του ταξιδιού από τον Πειραιά προς τη Σύρο είναι 2 ώρες και 20 λεπτά με ταχύπλοα πλοία Καταμαράν της Seajets, το οποίο διατίθεται για επιβάτες και για αυτοκίνητα. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 59€. Τα συμβατικά πλοία της Blue Star ferries εκτελούν το δρομολόγιο σε λιγότερο από 4 ώρες με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 45,5€ και εισιτήριου αυτοκινήτου 102,5€.
  • Δρομολόγια πλοίων Λαύριο – Σύρος: Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το Λαύριο προς τη Σύρο εξυπηρετούνται με καθημερινά δρομολόγια το καλοκαίρι. Η μέση χρονική διάρκεια του ταξιδιού από το Λαύριο προς τη Σύρο είναι περίπου 3 ώρες με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries και ενδιάμεσους σταθμούς την Κέα και την Κύθνο. Οι τιμές εισιτηρίων επιβατών είναι 45€ και των αυτοκινήτων 61€. .
  • Δρομολόγια πλοίων Ραφήνα – Σύρος: Η ακτοπλοϊκή σύνδεση εξυπηρετείται μέσω άλλων νησιών, όπως η Μύκονος και η Τήνος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού δρομολογίου από τη Ραφήνα προς τη Σύρο κυμαίνεται από περίπου 2,5 έως 6 ώρες.
  • Δρομολόγια πλοίων Καβάλα – Σύρος: Το δρομολόγιο του πλοίου από την Καβάλα προς τη Σύρο λειτουργεί 1-2 φορές την εβδομάδα από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries και διαρκεί περίπου 22 ώρες. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 91€. Το δρομολόγιο κάνει ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονος, Σύρος.
  • Δρομολόγια πλοίων Σαντορίνη – Σύρος: Η πιο γρήγορη μετάβαση από την Σαντορίνη στην Σύρο πραγματοποιείται καθημερινά από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 63€. Η χρονική διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από 3-4 ώρες ανάλογα με τις ενδιάμεσες στάσεις σε νησιά όπως η Θηρασιά, η Φολέγανδρος, η Σίκινος, η Ίος, η Νάξος, η Πάρος.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σύρο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων για την Σύρο με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.